Het waasse krieltje
Image default
Banen en opleidingen

Team Lead Design System

Team Lead Design System

Als Team Lead Design System werk je aan het design stelsel van coolblue. Nl en ben je betrokken bij alle ontwikkelteams die aan de webshop werken.

Hoe word ik team lead design systems bij coolblue? als team lead design system ben je geestdriftig om aan de slag te gaan na uitgebreide gesprekken met andere ontwikkelaars, ux-ontwerpers en belanghebbenden om alle vereisten manifest te krijgen. Je begrijpt het gewichtigheid ervan, maar je handen jeuken om eindelijk wat code te schrijven. Een ontwikkelaar uit een ander team gaat je helpen met de ontwikkeling van de nieuwe component. Intussen ze helpt, wil ze de kneepjes van het vak elementair cognitief proces over de ontwikkeling van componenten.

Ook team lead vormgeving system wordt bij coolblue?

Else legt je uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doen, een team opbouw en leiden dat uitblinkt in het geeft van hoogwaardige, kostenefficiënte oplossingen. Teamleden bemoedigen bij het definiëren van hun doelen en hoe deze te bereiken. Code herzien, best practises en pair programming adverteren bij je teamgenoten, coachen en constant terugkoppeling geven om ze te promoten elke dag een beetje beter te worden.
Hier herken jij jezelf in, je hebt minimaal 5 jaar ervaring als front-end developer.
Geoefend met component-gedreven ontwikkeling en / of ontwerpsystemen.
Je hebt ervaring met het coachen van andere developers op hun technische en soft skills.
Je hebt een sterke ervaring in html, css / scss en javascript. Ervaring in toegankelijkheid, twig en php is een pluspunt.
Je hebt oog voor detail en affiniteit met design. Je spreekt vliedend engels, dit zoek jij voorts in een baan, geld.
Met meer dan 30 trainingen in onze inherent studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden. Korting op alle goedje die we verkopen. Ongekend goede werksfeer. Met versbereide toebijten, maandelijkse borrels, legendarische coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling. 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Een schrijftafel waar je foto ’s van wilt lepelen op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten adviseren, een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de benelux. Ochtendconcerten van collega’s die jaren ‘90 hits zingen. Het foute r & b-uurtje vrijdag einde namiddag om het weekend in te klokluiden.

https://www.vindazo.nl/keywords/design-engineer.html