Het waasse krieltje
Image default
Winkelen

De beste 10 Lonely Planet reisgidsen

Je bent van plan een wereldreis en je hebt hulp nodig. Wat is de beste manier om de informatie te krijgen die je nodig hebt? Een Lonely Planet reisgids. Lonely Planet reisgidsen zijn al meer dan 40 jaar de wereldwijd meest populaire reisgidsen. Ze bieden reizigers een ongeëvenaarde mix van informatie, advies en inspiratie op basis van hun zorgvuldig onderzoek en ervaringen die ze in hun lange geschiedenis hebben opgedaan.

Waarom kiezen voor Lonely Planet?

Lonely Planet staat bekend om hun gedetailleerde en betrouwbare informatie voor bijna elk land en stad ter wereld. Ze hebben een deskundig team dat samenwerkt met lokale experts om je alle informatie te geven die je nodig hebt voor je avontuur. Bovendien worden hun gidsen regelmatig bijgewerkt, om een zo actueel mogelijke reiservaring te bieden.

Van city-trips tot lange reizen, Lonely Planet heeft je covered met hun beste reisgidsen. We hebben de 10 beste Lonely Planet reisgidsen voor je op een rij gezet, zodat je de juiste kan selecteren voor je trip.

1. Lonely Planet Best of Europe (2020)

De Lonely Planet Best of Europe (2020) biedt een verkenning van de beste bestemmingen van Europa. U ontvangt informatie over allerlei plaatsen, van toeristische hotspots tot betoverende steden, authentieke dorpen en landelijke havens. Ook vind je extra informatie over de beste tour-operators in het gebied, activiteiten en attracties, uitgebreide hotelopties en de meest legitieme plaatsen om te eten.

2. Lonely Planet Reizen in Duitsland (2020)

De Lonely Planet Reisen in Duitsland gids (2020) is een must voor elke reiziger die Duitsland wil verkennen. Deze gids biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en succesvolle reis; van de best bezochte attracties in verschillende steden tot informatie over de lokale culturele evenementen en reisadviezen. De gids bevat ook handige kaarten en voorbeeldreizen, plus tips over het beste eten en de meest interessante wandelingen.

3. Lonely Planet Californië (2020)

De Lonely Planet Californië gids (2020) biedt reizigers een uitgebreide selectie van de beste locaties om te zoeken, eten, drinken en verblijven in de staat. De gids bevat informatie over de verschillende attracties en informatie over de beste plaatsen om te ontspannen, te genieten, te winkelen en meer. Je krijgt ook nog eens uitgebreide aanbevelingen over de beste activiteiten, zoals ATV-ritjes, stadwandelingen, gletsjertochten en mountainbikeroutes.

4. Lonely Planet West-Kust USA (2020)

De Lonely Planet West-Kust USA gids (2020) is een must voor reizigers die op zoek zijn naar betoverende bestemmingen aan de westkust van de VS. De gids biedt informatie en aanbevelingen over het beste eten, winkelen en ontspanning, inclusief tips voor activiteiten voor het hele gezin. Ook wordt er informatie gegeven over de beste hotels en campings in de staat, plus informatie over de verschillende parken en gemarkeerde routes.

5. Lonely Planet USA – Cross Country Road Trip (2020)

De Lonely Planet USA – Cross Country Road Trip (2020) is de perfecte gids voor een epische road trip door de Verenigde Staten. De gids biedt informatie over de beste routes, die als het ware langs de kust en door enorme woestijnen loopt, en waar je diverse landschappen en steden kunt aandoen. Ook vind je uitgebreide informatie over accommodaties, campings en bungalows langs je route, plus informatie over de beste restaurants, dingen om te doen en meer.

6. Lonely Planet Afrika (2020)

De Lonely Planet Afrika gids (2020) is een must voor elke reiziger die het continent wil verkennen. De gids bevat informatie over bestemmingen in Afrika, waaronder steden, landschappen, wildparken, stranden en permanente bezienswaardigheden. Ook vind je info over het lokale transportsysteem, souvenirs, winkelen, uitgaan, entertainment en meer.

7. Lonely Planet Nederland & België (2020)

De Lonely Planet Nederland & België (2020) gids is de ultieme gids om deze prachtige steden te verkennen. De gids bevat informatie over de beste architectuur, musea, natuurgebieden en stadstours. Je krijgt ook informatie over markten, winkelen, restaurants, nachtleven en meer. De gids bevat ook tips voor het beste eten en de meest interessante bezienswaardigheden.

8. Lonely Planet Rome (2020)

De Lonely Planet Rome gids (2020) is de perfecte gids voor de stad die geen nadenken verdient. Deze gids biedt alles wat je nodig hebt om de ultieme Romeinse ervaring te hebben; van de beste eetgelegenheden tot informatie over de mooiste musea, kerken, galerieën en monumenten. De gids bevat ook uitgebreide informatie over allerlei hot spots, evenementen, activiteiten en attracties voor elke leeftijd.

9. Lonely Planet Japan (2020)

De Lonely Planet Japan gids (2020) geeft je alles wat je nodig hebt voor een succesvol bezoek aan het land. De gids biedt informatie over verschillende steden en omgevingen, evenals de beste eetgelegenheden, winkels, clubs en activiteiten. Er wordt ook informatie gegeven over het lokale transportsysteem en tips voor het beste eten. De gids biedt ook informatie over de lokale cultuur, evenals de beste manieren om van het land te genieten.

10. Lonely Planet India (2020)

De Lonely Planet India (2020) gids biedt reizigers alles wat ze nodig hebben voor een onvergetelijke reis. Met informatie over steden, landschappen, stranden, rivieren en wildparken, heb je toegang tot alle informatie die je nodig hebt. De gids bevat ook tips over.