Het waasse krieltje
Image default
Relatie

De nieuwe trend van trouwringen

In de afgelopen jaren zien we een nieuwe trend en vele vragen zich zelfs af of het wel een trend is en niet de toekomst? Trouwringen uitkiezen bij de juwelier was zo een tien jaar geleden heel normaal en dat de prijzen bij een paar honderd euro per stuk begonnen ook maar nu zijn koppels steeds vaker op zoek naar goedkope trouwringen.

Taboe

Als je het tien jaar geleden had over goedkoper trouwringen was dat taboe. Mensen dachten dan dat je niet om elkaar gaf of dat het financieel heel slecht ging. Het is natuurlijk geen van de beide opties maar mensen willen gewoon niet veel geld uitgeven aan trouwringen. Onze cultuur is veranderd en ik denk niet dat het kopen van goedkope trouwringen een trend is maar de toekomst.

Symbolisme

Nu wonen koppels vaak al jaren samen voordat ze gaan trouwen en sommige hebben zelfs al kinderen. Trouwen en de trouwringen zijn meer een symbolisme geworden. Het is een feest om al de jaren samen te vieren en niet een begin. Koppels willen dan ook niet veel geld gaan uitgeven aan trouwringen want met het geld kunnen ze veel andere dingen doen. Voor de prijs die mensen voor de trouwringen betaalden kunnen ze nu al lekker op vakantie gaan bijvoorbeeld.

Amexxi.nl

Lucardi.nl

123gold.nl