Het waasse krieltje
Image default
Particuliere dienstverlening

Een hoogwaardige cementdekvloer of smeervloer in Brabant laten leggen

Een smeervloer leggen hoort door een professioneel bedrijf te worden gedaan, zodat de vloer van goede kwaliteit is. Multi Vloeren Brabant is een echte specialist op dit gebied en kan u helpen aan een mooie cementdekvloer. Het kleinschalige bedrijf heeft ruime ervaring en behandelt uw huis zoals ze ook een eigen huis zouden behandelen. U bent ervan verzekerd dat alles netjes wordt achtergelaten en dat u een cementdekvloer van hoge kwaliteit krijgt.

Het belang van een hoogwaardige smeervloer

De kwaliteit van het smeervloer leggen is belangrijk, omdat de smeervloer dient om oneffenheden en beschadigingen weg te werken. Zo heeft u een egale laag waar de bovenvloer op gelegd kan worden. Deze vloer kan namelijk alleen mooi en egaal zijn, wanneer de smeervloer dat ook is. Ieder type bovenvloer, bijvoorbeeld tegels of tapijt, heeft een specifieke verhouding zand en cement nodig. Daarom is het belangrijk dat een professioneel bedrijf het mengsel maakt, zodat u zeker weet dat de cementdekvloer geschikt is.

Schakel professionele hulp in

Wilt u ervan verzekerd zijn dat het smeervloer leggen soepel verloopt? Dan kunt u kiezen voor Multi Vloeren Brabant. De specialisten nemen alle nodige materialen behalve het water mee in hun vrachtwagen. Hierin mengen ze ook de vloer, zodat er geen zand in uw tuin gestort hoeft te worden. U huis wordt met zorg behandeld en alles wordt netjes achtergelaten. De specialisten zorgen ervoor dat de cementvloer de juiste consistentie voor uw bovenvloer of vloerverwarming heeft.

Cementvloer in Brabant, Gelderland en Limburg

U kunt bij Multi Vloeren Brabant terecht voor het leggen van een smeervloer of cementdekvloer in Brabant, Limburg en Gelderland. Het betrokken team staat voor u klaar om uw klus te bespreken en om een afspraak in te plannen. Het voordeel van een kleinschalig bedrijf is de medewerkers erg betrokken zijn en u op een persoonlijke werkwijze kunt rekenen.