Het waasse krieltje
Image default
Aanbiedingen

Keuring bij rijschool in Den Haag

Keuring van je rijbewijs voor ouderen

Veel ouderen rijden minder en minder, of zijn fysiek in minder goede conditie en hebben daardoor moeite achter het stuur. Om deze redenen moeten ouderen vanaf 75 jaar met een rijbewijs elke 5 jaar gecontroleerd worden op hun rijvaardigheden.

Deze medische keuring houdt in dat je samen met een deskundige een rij test zal doorlopen, hierbij wordt dus gekeken of jij nog goed kunt rijden en of het verantwoord is dat je als oudere nog achter het stuur zit. Waarna je slaagt voor deze test wordt het rijbewijs weer met vijf jaar verlengt maar als je zakt wordt je rijbewijs ingenomen.

Dit heeft als reden ouderen die medisch niet meer goed kunnen rijden uit het verkeer te houden en op deze manier de straat veiliger te maken.

Opfriscursus bij rijschool Den Haag

Wanneer je niet meer regelmatig achter het stuur zit, wanneer je allang niet meer hebt autogereden of wanneer je een oudere bent die een rij test moet uitvoeren kan het verstandig zijn om een opfriscursus rijlessen Den Haag te doen.

Bij Driver Company opfriscursus rijschool Den Haag is er op gefocust om jouw geheugen op te frissen en je rijtempo weer omhoog te brengen, het autorijden moet je weer eigen worden. Bovendien worden nieuwe verkeeregels ook aangekaart tijdens de opfriscursus en voor de ouderen wordt ook de nieuwe technologie in auto’s behandelt. Op die manier voel jij je naar de cursus weer zelfverzekerd tijdens het autorijden en is ook die rij test geen enkel probleem meer. Ook kun je terecht voor een opfris theoriecursus bij Driver Company.

 

https://drivercompany.nl/