Kies voor Novilon vinyl!

Novilon vinyl wordt ook wel: design om op te leven, genoemd. Kies je voor Novilon vinyl, dan kies je voor een solide basis. Novilon is een oer-hollands product en kent veel voordelen. Wij leggen je uit waarom het kiezen voor een Novilon vinyl vloer een slimme investering is.

De stille vloer

Novilon vinyl kent veel voordelen. Bijvoorbeeld de geluiddempende werking van de vloer. Novilon wordt niet voor niets een ‘stille vinyl vloer’ genoemd. En dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de (onder)buren! Maar dat is nog niet alles. Novilon is namelijk ook erg onderhoudsvriendelijk. Vuil en stof hebben nauwelijks vat op de vloer dankzij de vuilafstotende werking. En dankzij de unieke structuur zorgen water en andere vloeistoffen niet meteen voor vlekken. Heb je graag vloerverwarming in huis? Ook de combinatie Novilon en vloerverwarming gaat goed samen! En dat verwacht je misschien niet meteen bij een vinyl vloer.

Novilon stroken en tegels

Novilon vinyl is verkrijgbaar in stroken en tegels. Houd je van een robuuste en wat doorleefde uitstraling? Ook dan is Novilon jouw perfecte match. Dankzij de stroken en tegels lijkt het net of je een echte houten vloer of tegelvloer in huis hebt. Maar dan met de voordelen van Novilon vinyl! Wat Novilon op echt hout of echte tegels doet lijken? De extra matte finish en de structuur. Geen strook is namelijk hetzelfde! Dit maakt Novilon niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer.

Wat je keuze ook is, met een Novilon vinyl vloer geniet je nog jarenlang van een prachtige vloer. Novilon gaat namelijk lang mee is daarnaast ook duurzaam geproduceerd. Daarnaast is een vinyl vloer leggen een stuk eenvoudiger dan een echte houten vloer of een tegel vloer. Tel uit je winst!

https://www.lovelife-forbo.nl/