Het waasse krieltje
Image default
Muziek

Kom in de Afrikaanse sferen met de djembé workshop

Bezoek je ook een leuke djembé workshop voor meer gezelschap? Je beleeft tijdens de workshop heel veel gezelligheid, doordat je met allemaal mensen wordt samengebracht die allemaal hetzelfde doel hebben en dat is het leren van een instrument en daarbij samen in een team de gezelligheid opzoeken. Het is ongetwijfeld een leuke dag en de djembé workshop is ook erg leerzaam. Na de workshop weet jij goed hoe je het instrument moet bespelen en kan jij zelf ook aan de slag met het bespelen van dit leuke percussie instrument dat veel in Afrika wordt gebruikt door de mensen die daar woonachtig zijn. 

Afrikaanse muziek

De Afrikaanse muziek naar Nederland halen doe je door middel van de djembé workshop. Ben je hier dus ook helemaal een fan van, wacht dan niet langer en schrijf je in voor de djembé workshop! Niet alleen voor particulieren is het mogelijk om hier aan deel te nemen, maar het is voor bedrijven ook een leuke manier om aan team building te doen. Door samen met een team deel te nemen aan de djembé workshop zorg je dat er een doel is wat samen moet worden uitgevoerd. Door de gezelligheid die je hebt tijdens de djembé workshop wordt het team dichter bij elkaar gebracht. Het groepsgevoel wordt hiermee versterkt, want iedereen zal elkaar aanmoedigen en helpen. 

Enthousiasme van de leraar

Tijdens de djembé workshop staat samenwerking en plezier voorop en dat is ook wat de leraar zal uitstralen naar de groep die tijdens de workshop aanwezig zal zijn. Het geduld van de leraar en ook het enthousiasme werkt erg aanstekelijke n laat de groep ook deelnemen aan het bespelen van dir instrument. Helemaal meegesleept worden in de Afrikaanse beats tijdens de djembé workshop? Boek nu snel en ga er helemaal voor!