Lees de blog voor unieke locaties rondom Amsterdam!

Bent u op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocaties in de buurt van Amsterdam

het enige wat personeel nodig heeft is  een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want het is bewezen dat iemand die elke werkdag werkt in  dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. 

Unieke evenementenlocaties in Hoofddorp

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor grote bijeenkomsten maar u kunt ook bij ons terecht voor kleine vergaderingen. Dus ook kleine groepen zijn van harte welkom. Voor al uw  wensen is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons kunt u de  een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Wij denken graag mee met wat voor u werkt. neem bij intresse contact met ons op.

De locatie voor uw evenement

Wij hebben evenementenlocaties zoals u ze nooit ergens zou kunnen tegen komren. We zijn uniek en dat in vele opzichten. Onze evenementenlocatie heeft uitsluitend circulaire materialen en is gevestigd in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Wat je  dan ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht.  Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Of u nu op zoek bent naar werkplekken of plek voor een evenement. Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem snel contact met ons op.

https://c-beta.nl/