Het waasse krieltje
Image default
Aanbiedingen

Met deze tips verhoog je jouw positie in Google

Als ondernemer is de kans groot dat je graag je omzet wilt blijven verhogen. Dit begint dan bij goede vindbaarheid. In deze blog geven we tips die jij kunt toepassen om hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachine Google te komen. Lees snel verder!

 

Focus op longtail zoekwoorden
Als we het hebben over zoekwoorden dan maken we onderscheidt in lange en korte zoekwoorden. Een kort zoekwoord bestaat uit één of twee zoekwoorden, een longtail zoekwoord gaat over drie of meer zoekwoorden. Op de short tail zoekwoorden zit enorm veel concurrentie en het is daarom lastig om je positie op Google daarmee te verhogen. Daarom raden wij aan om te focussen op longtail zoekwoorden. Er zit dan wel minder zoekvolume op, maar je bereikt er uiteindelijk meer mee. 

 

Meta titel en meta description

Een pakkende titel is enorm belangrijk. Het geeft de lezers een indruk van waar je landingspagina over gaat. Misschien lees je zelf zo nu en dan bijvoorbeeld wel eens een magazine of een krant. De kans is groot dat jij eerst de titels leest voordat je besluit of je de krant koopt. Dat is online niet anders. De meta titel en meta description zijn de korte tekstjes die je op de Google zoekresultaten pagina kunt lezen voordat je op een link klikt. Deze paar zinnen zijn erg kostbaar en gebruik ze daarom ook goed. Probeer de lezer ervan te overtuigen dat ze op jouw link moeten klikken. Je maakt dit extra aantrekkelijk door prikkelende woorden als ‘gratis’ te gebruiken. 

 

Doe zoekwoorden onderzoek
Een belangrijke stap bij het optimaliseren van je website is zoekwoordenonderzoek doen. Zo’n zoekwoordenonderzoek is handig om er achter te komen op welke woorden jouw doelgroep zoekt. Deze zoekwoorden verwerk je dan vervolgens in teksten op jouw website. Als iemand Googelt op zo’n zoekwoord die jij regelmatig in jouw teksten hebt verwerkt, dan zal Google jouw website hoger laten verschijnen in de zoekresultaten. 

 

Online marketing bureau

Kom hoger in Google met Traffic Today! Je positie in de zoekresultaten omhoog krijgen is een flinke klus waar zeker tijd in gaat zitten. Om die reden kiezen veel bedrijven ervoor om deze taak uit handen te geven aan professionals om zeker te weten dat ze geen tijd en moeite verspillen. Kijk voor de mogelijkheden zeker eens op de website van Traffic today!

 

https://www.traffictoday.nl/