Het waasse krieltje
Image default
Internet marketing

“Neem een ​​vrij moment en bedank jezelf.” Inspiratie van Malcolm Gladwell

marketing book

Malcolm Gladwell is een Canadese journalist, popsocioloog en auteur van super populaire non-fictieboeken, waaronder ‘Geniuses and Outsiders’. Waarom is het allemaal voor sommigen en niets voor anderen. ” Onlangs deelde hij op Lance Armstrongs podcast “The Forward” met luisteraars een interessant idee dat succesvolle mensen door serieuze levensproeven moeten gaan. Opnieuw en opnieuw.

Als u CEO of bedrijfseigenaar bent, kunt u niet alles voor iedereen doen. Als u dit doet, brengt u uw eigen bedrijf in gevaar.

Werken aan een uitgebreide reorganisatie van een onderneming of het openen van een nieuw bedrijf omvat vier of vijf gebieden die niet van elkaar afhankelijk zijn. Om een ​​goede manager en productiviteitsoptimalisator te zijn in welk deel van uw bedrijf dan ook, hoeft u niet elke werknemer te volgen en te volgen. Dit betekent dat je je medewerkers moet inspireren, zeg ze: “Je zult het doen! U bent er toe in staat! ” Hoewel u per definitie begrijpt dat zij het werk niet zo goed zullen doen als u.

Mijn redacteur bij het tijdschrift New Yorker, David Remnick, is 95% beter dan alle auteurs die hij publiceert. Hij wordt constant gedwongen artikelen te accepteren die lange tijd moeten worden bewerkt en bewerkt. En het zou voor hem eigenlijk gemakkelijker zijn om zelf zo’n artikel te schrijven. En als hij 100% eerlijk was tegen alle auteurs met wie hij samenwerkt, en tegen hen zei: “Ik kan dit niet accepteren”, dan zou zijn publicatie al lang geleden zijn afgesloten.

Dit is het zogenaamde probleem van iedereen die bij triatlon betrokken is. Op een gegeven moment realiseert de atleet zich dat hij deze afstand niet beter kan lopen, omdat hij nog een slopende duik en fietsen voor de boeg heeft.

U wordt elke dag met precies hetzelfde probleem geconfronteerd. Je besteedt te veel aandacht aan slechts één aspect van je werk, met als resultaat dat alle anderen eronder lijden. Probeer evenwicht te vinden.

Daarom is ondernemer zijn zo moeilijk. En tegelijkertijd loont het om een ​​succesvolle ondernemer te zijn. En overal in ongelooflijk succesvol zijn, is bijna onmogelijk.

Neem daarom een ​​vrij moment en bedank jezelf, want het lukt je elke dag echt onmogelijke dingen te doen.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop