Slimme oplossingen van de specialist bij productontwikkeling nabij Eindhoven

Heeft u al wel eens van The Internet of Things gehoord? Dan weet u vast dat dit met verschillende zaken samenhangt. Zoals devices met sensoren, connectivity en mensen en processen. Onder devices verstaat u de zintuigen van The Internet of Things. De nodige informatie uit de omgeving wordt gedetecteerd. De connectivity zijn de verbindingen waar de devices met sensoren op worden aangesloten. Dit zijn netwerken, zoals Z-Wave, Wifi en 3G. Ten slotte komt een device terecht bij de mens en de processen. De interactie tussen deze drie aspecten bieden tal van slimme oplossingen waar Meuleman Electronics, nabij Eindhoven, handig gebruik van maakt tijdens de productontwikkeling. Denkt u bijvoorbeeld aan Smart Security, Home Automation en Smart Agriculture. In de buurt van Eindhoven vindt een constante productontwikkeling plaats om het leven net wat makkelijker te maken.

Productontwikkeling nabij Eindhoven op basis van verschillende draadloze technologieën

Voor design en productontwikkeling in Eindhoven bent u bij de specialist als Meuleman Electronics op de juiste plek. Want wilt u ook betere bedrijfsbeslissingen, hogere efficiëntie en veiligheid? Alledaagse producten worden verbonden met het internet door de technologieën die worden ontwikkeld door Meuleman Electronics. Dit is een elektrotechnisch ingenieursbureau, gespecialiseerd op het gebied van het ontwerp en productontwikkeling van draadloze producten en systemen nabij Eindhoven. Er wordt slimme hardware ontwikkeld en geproduceerd. Dit allemaal in combinatie met webapplicaties en mobiele apps. Van Wifi tot Ultra Wide Band en van LoRaWAN tot aan Narrow-Band IoT; er zijn diverse draadloze technologieën, sensoren en actuatoren waar dit bedrijf gebruik van maakt. Een verbonden wereld tussen mensen met alledaagste objecten; dat is waar deze specialist naar streeft.

Verschillende expertises op het gebied van productontwikkeling dichtbij Eindhoven

Productontwikkeling is helemaal niet zo gemakkelijk. Wilt u iets realiseren, dan moet u ook daar verstand van hebben. Er zijn dus expertises binnen diverse disciplines nodig. Een specialist als Meuleman Electronics kan de productontwikkeling sneller uitvoeren, omdat de ontwikkeling onder één dak plaatsvindt nabij Eindhoven. De specialist kan een topproduct leveren op het gebied van Wireless Engineering, Electrical Engineering, Industrial Design en Web & Mobile apps. De mogelijkheden binnen bedrijven en een eigen woning worden hierdoor vrijwel eindeloos. Van indoor localization & positioning systems tot aan smartphone bediening en van een conceptontwerp tot aan user experience design. Of wat dacht u van cloud computing of PCB layout en printontwerp? Binnen diverse gebieden is deze specialist de juiste schakel voor u.