Het waasse krieltje
Image default
Gezondheid

Vergemakkelijk het voeden van je tweeling

Heb je al eens gehoord van een tweeling voedingskussen van Feeding Pillow? Zo niet, doet het je zeker goed om eens het kussen van dit merk te bekijken. Je weet hierdoor zeker dat het opvoeden net even wat makkelijker verloopt en dat je je kleintjes gemakkelijker kunt troosten en voeden. Het voedingskussen voor de tweeling is orthopedisch getest en zorgt ervoor dat je de impact van het gewicht van je tweeling kunt verminderen. Of je nu borstvoeding geeft of je kleintjes voedt met de fles, het kussen komt in beide gevallen erg goed van pas. Wacht daarom niet langer en bekijk vandaag nog dit handige kussen op de website van Feeding Pillow.

 

Een tweeling voedingskussen voor baby’s tot één jaar

Een tweeling voedingskussen van Feeding Pillow is geschikt voor baby’s van 0 tot en met 12 maanden oud. Na zowel een natuurlijke bevalling als een bevalling met een keizersnede, kun je comfortabel en pijnloos je kindjes eten geven. Je weet zeker dat je comfortabel en in een goede positie zit, zodat je lichamelijke klachten kunt voorkomen. Denk hierbij aan een lamme arm, een pijnlijke rug, vervelende tepelkloven of een stijve nek. Ook weet je zeker dat de ruggengraat van je kleintjes niet belast wordt met het kussen.

 

Antibacterieel en hypo allergeen

Veel moeders kunnen niet meer zonder het tweeling voedingskussen. Het kussen is antibacterieel en hypo allergeen en het kussen is gemaakt van een ademend materiaal en is erg hygiënisch. Het tweeling voedingskussen is fijn om voor jezelf te kopen, maar natuurlijk ook erg gewenst voor toekomstige moeders.

 

Meer informatie vindt u op de website van Feeding Pillow.