Het waasse krieltje
Image default
Zakelijke dienstverlening

WBSO advies van een expert op het gebied van subsidieaanvragen

Als u een R&D project aan het opzetten bent of al gestart bent, is de kans groot dat u met behulp van WBSO advies van TechForce uit Hilversum een succesvolle subsidieaanvraag kunt doen bij het RVO. De WBSO-regeling is er namelijk speciaal voor R&D projecten en deze specialist weet precies waar op gelet moet worden om zo’n subsidieaanvraag succesvol in te dienen. Het is dan ook niet voor niets dat de slagingskans bij dit bedrijf hoog is. U laat het opstellen en indienen van uw subsidieaanvragen dan ook met een gerust hart aan deze expert over. Zo houdt u zelf meer tijd over voor uw project en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw subsidieaanvragen.

Houd de status van uw aanvragen eenvoudig in de gaten

Uiteraard blijft u graag op de hoogte van de status van uw subsidieaanvragen. Ook wat dit betreft bent u bij TechForce uit Hilversum aan het juiste adres. Deze expert voorziet u namelijk niet alleen van betrouwbaar advies op het gebied van WBSO, maar biedt ook een overzichtelijk online portaal waarin u de voortgang van uw aanvragen kunt bijhouden. Op die manier weet u precies hoe de aanvraag ervoor staat en wat er nog moet gebeuren. Uiteraard hoeft u al het papierwerk niet zelf te regelen, maar wordt u hierin zo veel mogelijk ontzorgt door de experts van dit bedrijf.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Wilt u gebruikmaken van WBSO en kunt u hiervoor wel wat advies van een expert gebruiken? Of wilt u het indienen van uw subsidieaanvragen volledig uitbesteden? Neem in beide gevallen contact op met de specialisten van TechForce en maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Hierbij worden uw wensen en noden in kaart gebracht en wordt er gekeken naar de manieren waarop dit bedrijf u van dienst kan zijn. Zo weet u precies wat u van hun dienstverlening kunt verwachten.