Het waasse krieltje
Image default
Beauty en verzorging

De ideale knipbeurt vindt plaats bij One Kappers

Waar het woord van het jaar van 2020 de ‘anderhalvemetersamenleving’ is geworden, kan ‘coronakapsel’ op het lijstje geplaatst worden van 2021. Veel mensen snakken namelijk naar een kapper, die hen wil voorzien van een frisse coupe. Hoewel het mogelijk nog even kan duren, staan ook de kappers van One Kappers te poppelen om weer aan de slag te mogen. Bovendien biedt deze kapper Delft je niet zomaar een behandeling, want in tegenstelling tot vele andere kapsalons wordt er aandacht geluisterd naar jouw wensen en eisen voordat er geknipt zal worden. Op die manier voorkomt de kapsalon delft dat klanten voor ongewenste verrassingen komen te staan aan het einde van de behandeling. Benieuwd naar een concretere invullen van een knipbeurt bij One Kappers? Lees hieronder dan snel verder!

Het verloop van een behandeling

Wanneer je bij One Kappers binnenwandelt, zal je te allen tijde vriendelijk worden ontvangen door het personeel. Vervolgens zal de kapper je vragen welke verwachtingen je hebt van de knipbeurt en welke coupe jij aan het einde van de behandeling voor ogen hebt. Ook zullen de hairdressers je vragen wat je absoluut niet wil, zodat er een duidelijk beeld ontstaan van het model en de manier waarop de kappers te werk moeten gaan. Na dit uitgebreide gesprek zal het haar gewassen worden en biedt One Kappers de mogelijkheid tot een aanvullende hoofdhuidmassage. Hierna zal het daadwerkelijke knippen van start gaan, gedurende welke de kapper regelmatig nog even zal checken of alles nog altijd naar wens verloopt.

Een afspraak plannen

Klinkt het verloop van een behandeling bij One Kappers als muziek in jouw oren? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met One Kappers voor meer informatie over de diensten en mogelijkheden om je te laten knippen. De kappers denken graag met je mee!

https://www.onekappers.nl/