Het waasse krieltje
Image default
Eten en drinken

Online uw feest regelen doe je bij deze cateraar in Delft

Catering regelen in Delft

Die gezellige plaats biedt altijd wat te ervaren. Zo heeft u in Delft tal van evenementen en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. Geinteresseerd in meer info over wat u er kunt doen in Delft? Volg dan deze link. In zo?n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een cateringbedrijf, die van de hoed en de rand weet. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit Delft komt u bij Happie Delivery Catering. Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke event doet iedereen via Cateraar Happie Delivery. Met onze webwinkel heeft u uw catering simpel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal in Delft? U kunt bij ons terecht voor geweldige lunches, de meest unieke party snacks, de meest smaakvolle diners en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?


 

Welke type catering wordt er allemaal bezorgd in Delft?

 De webshop van Happie Delivery staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen

Lunch bestellen in Delft

De lekkerste lunch gerechten laat je regelen Happie  catering in Delft. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur. 

High Tea bestellen in Delft

Wilt u uniekers dan een doorsnee lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en knapperige sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem. 

Buffet bestellen in Delft

Het maken van buffetten is de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste dinners van Delft haal je hier. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u geheel zelf welke gerechten wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering in Delft

Wilt u een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen in Delft

Onovertroffen en ambachtelijke hapjeslaten bezorgen doet heel Delft in de online winkel van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z?n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaalDe partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Holland

Tapas bestellen in Delft

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapasmenu dat perfect past bij uw bijeenkomst.