Het waasse krieltje
Image default
Management

Kartonnen dozen kopen

De beste kartonnen dozen koop je bij dozenhal.nl. Een eigen onderneming runnen gaat gepaard met vele verantwoordelijkheden. Je moet de volledige boekhouding bijhouden en in orde hebben. Daarnaast moet je goed in de gaten houden hoe je kunt groeien en welke ontwikkelingen er zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere zaken zoals werknemers, en je communicatie. Ondanks dat dit soms erg veel werk is moet ik toegeven dat het ook allemaal heel erg leuk is. Zo is het nu zo’n 10 jaar geleden sinds ik mijn eigen bedrijf opzette. Tijdens deze 10 jaren leerde ik mezelf goed kennen. Ik kan hard werken, en geef niet snel op. Dit zijn mijn positieve kanten. Mijn negatieve punten zijn vooral dat ik totaal niet geordend ben. 

Magazijn

Eén gevolg van dit minpunt is dat mijn magazijn totaal niet geordend is. Ik ben vaak lang bezig met zoeken naar de spullen die ik nodig heb. En elke keer als ik naar binnen stap krijg ik een erg naar gevoel. Op een maandagmorgen stapte ik uit bed en bedacht ik me dat ik dit ging veranderen. Ik was opeens erg gemotiveerd en ging er vol voor. Ik bedacht een goed plan en ging aan de slag. Dit plan bevatten erg veel kartonnen dozen.

Kartonnen dozen

Ik had erg veel kartonnen dozen nodig. Zo wilde ik mijn volledige magazijn inrichten met kartonnen dozen die erg goed geordend waren. Ik zag het al helemaal voor me. Voordat het zover was moest ik echter eerst opzoek naar een plek waar ik die kartonnen dozen kon kopen. Ik startte mijn laptop op en ging opzoek.