Het waasse krieltje
Image default
Dienstverlening

Kartonnen dozen leverancier

Dozenhal is met recht de grootste kartonnen dozen leverancier te noemen. In onze dozenhal in Ermelo beheren wij een voorraad van ruim 7.000 pallets aan dozen, in alle soorten en maten. Groter is echter niet altijd beter. Dat weten wij ook, heus. De grootte van ons bedrijf is dan ook niet wat ons typeert. Al sinds 1978 zijn wij namelijk de go-to leverancier voor bedrijven die rekenen op een betrouwbare en complete dienstverlening. Dat is waar wij de nadruk op leggen bij alles wat we doen. Dit is wat ons tot de geschikte partner maakt voor ieder bedrijf dat kartonnen dozen nodig heeft voor verzending.

Kartonnen doos morgen al in huis

Onze dienstverlening is ingericht op een manier om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Daarmee is veel van het denkwerk al voor u gedaan. Onze voorraad bevat dozen in meer dan 2500 formaten. Met behulp van onze dozenzoeker kunt u de doos vinden die aan uw specifieke wensen voldoet. Bovendien regelen wij ons eigen transport. Dat maakt het voor ons mogelijk om de kartonnen dozen de volgende dag al te leveren! Een bijkomend voordeel is dat u bij partijen van €700 al geen transportkosten meer hoeft te betalen. Bekijk onze voorraad en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Productie van kartonnen dozen met het oog op morgen

Dozenhal mag dan wel de grootste voorraad kartonnen dozen op zijn naam hebben staan, onze ecologische voetafdruk beperken wij tot een minimum. Het succes dat Dozenhal kent is te danken aan het duurzaamheidsaspect en heeft dat nooit uit het oog verloren. Wij hergebruiken kartonnen dozen namelijk. Dozen die wij inkopen ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en daarnaast verkopen we ook dozen uit restpartijen of overproductie. Deze doen dus niet af aan de kwaliteit, terwijl u wel goedkoper uit bent. Als leverancier nemen wij onze sociale verantwoordelijkheid door groene dozen te verkopen. Wilt u als duurzame ondernemer deel uitmaken van een duurzame productieketen? Koop uw verpakkingsmateriaal dan in bij Dozenhal.nl!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Door de grote voorraad kartonnen dozen die wij aanhouden kunnen wij deze altijd direct leveren. Wij hopen u een goed beeld te hebben gegeven van wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Mochten er echter toch nog onduidelijkheden zijn, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan graag voor u klaar! Contact opnemen kan door middel van het contactformulier.