Het waasse krieltje
Image default
Dienstverlening

Goed eten in hartje Veluwe

Bij het kiezen van een restaurant is het belangrijk om te letten op online waarderingen. Deze vindt u via websites zoals tripadvisor, booking.com, book dinners, en Google reviews. Waarderingen zeggen veel over de kwaliteit van het eten en de algehele ervaring van restaurant gasten. In dit artikel wordt Kasteel De Vanenburg uitgelicht.

  

Royaal eten in Putten

Aan de achterzijde van Kasteel De Vanenburg is de restauratie te vinden. Vanuit hier kijken gasten uit op 17e-eeuwse kasteeltuinen. Uit online waarderingen blijkt dat veel mensen erg tevreden zijn met het buffet ontbijt. Gasten prijzen de gevarieerde keuze en de mogelijkheid om zelf een ontbijt samen te stellen. Lunch en dinner blijkt net zo goed verzorgd en het vier gangen menu blijkt erg populair te zijn onder bezoekers. Reserveren bij restaurant Putten doet u gemakkelijk via e-mail of de website.

  

Hygiëne maatregelen extra streng als reactie op Corona

Uit onafhankelijke reviews blijkt dat de hoge hygiëne standaard in Kasteel De Vanenburg op prijs gesteld wordt. Hoewel de RIVM richtlijnen streng nageleefd worden voelen gasten zich welkom en op hun gemak dankzij de vriendelijke receptie van het hotel en restaurant Putten. Het restaurant van Kasteel De Vanenburg is gedurende Corona alleen toegankelijk voor gasten van het hotel. Gasten krijgen een plek toegewezen en er moet rekening gehouden worden dat voor het ontbijt een specifiek tijdstip gereserveerd moet worden.

  

Locatie van Kasteel De Vanenburg

Het pittoreske kasteel is te vinden op de Veluwe, 2 km ten oosten van Putten. Het landschap kenmerkt zich door uitgestrekte velden en bossen. Na een stevige maaltijd in restaurant Putten is het lekker om een stuk te gaan wandelen of fietsen in dit uitgestrekte rustgebied. Volg bijvoorbeeld een van de uitgestippelde fietsroutes en rijd langs de Nuldernauw naar Harderwijk. Of ga bijvoorbeeld een stuk lopen op de Klompenpaden.

Naast het heerlijke eten organiseert Kasteel de Vanenburg ook bijzondere activiteiten. Denk hierbij aan trouwfeesten, vergaderingen en overnachtingsgelegenheden. Bent u nog zoeken naar een leuke trouwlocatie? Bekijk ook dan eens de mogelijk heden bij De Vanenburg.