Het waasse krieltje
Image default
Aanbiedingen

Deze fietsenwinkel helpt u om de beste nieuwe scooter te kopen

Van Houwelingen Tweewielers wordt door mensen uit Arkel en omgeving aangewezen als de betrouwbaarste fietsenmaker van Nederland. Dat komt door hun geweldige service, professionele kijk en klantvriendelijke instelling. Bij deze fietsenwinkel kunt u terecht met alle vragen over, aankopen van en problemen met nieuwe en gebruikte fietsen, e-bikes, brommers, scooters en andere tweewielers. Het bedrijf bestaat uit een winkel en een werkplaats waardoor u werkelijk met al uw kwesties bij hen terecht kunt.

Professionele kijk door uitgebreide ervaring

In de werkplaats van deze fietsenwinkel worden allerlei tweewielers professioneel gerepareerd. Daardoor hebben de werknemers ervaring met een enorme verzameling merken, modellen en types fietsen en scooters. Dat is natuurlijk welkom als u een reparatie of een onderhoudsbeurt nodig heeft voor uw tweewieler. Deze zal professioneel uitgevoerd worden door een ervaren monteur die precies weet waar de beste en goedkoopste vervangonderdelen te vinden zijn. Door de uitgebreide ervaring met allerlei tweewielers kunt u ook op het beste advies rekenen wanneer u een fiets of een nieuwe scooter gaat kopen in Arkel bij deze specialisten.

Geweldig advies

De beroepservaring van de medewerkers van Van Houwelingen Tweewielers valt ook op als u een nieuwe scooter of fiets wilt kopen. Als u weet wat u met de tweewieler wilt doen en welke stijl het beste bij u past, dan wordt het perfecte model zo voor u geselecteerd door een van de vakkundige medewerkers. Bij deze fietsenwinkel kunt u zowel nieuwe als gebruikte modellen kopen, waardoor er een goede oplossing wordt gevonden voor elk soort budget.

Maak een proefrit

Aan inlevingsvermogen ontbreekt het zeker niet bij deze fietsenwinkel. Daardoor weten ze ook hoe belangrijk het is om een potentiële nieuwe aankoop uit te proberen voordat u een beslissing neemt. U kunt dus een gratis proefrit maken door Arkel en omgeving voordat u een nieuwe fiets of scooter gaat kopen. Dat geeft u de mogelijkheid om te voelen hoe het leven eruit gaat zien met dit vervoermiddel.