Het waasse krieltje
Image default
Vervoer en transport

Dit bedrijf biedt u volledige onderhoud aan uw vrachtwagen

Voor ieder transportbedrijf uit de omgeving van Deurne is het voordelig om samen te werken met een bedrijf dat de volledige onderhoud aan hun vrachtwagen voor ze uitvoert. Wanneer u namelijk steeds naar andere bedrijven in de regio van Deurne gaat, wordt de truckservice iedere keer op een andere manier uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het moeilijk is om overzicht te houden, zeker als u hierbij te maken heeft met een wagenpark van een groot aantal vrachtwagens. Daarbij komt ook nog dat op deze manier de kosten steeds verschillen. Daarom kiest u voor HTD Deurne B.V. om u volledig van de onderhoud aan uw vrachtwagen te ontzorgen.

Alle diensten worden direct uitgevoerd

Nadat u uw vrachtwagen voor onderhoud bij de werkplaats van dit bedrijf in Deurne hebt gebracht, gaat het ervaren personeel meteen voor u aan de slag. Als aller eerste wordt er een volledige inspectie gedaan op functie en veiligheid. Natuurlijk wilt u niet dat uw truck lang bij ons staat. Daarom voeren we bij onze truckservice in Deurne de diensten meteen uit. De volgende handelingen worden onder andere verricht:

  • Het uitvoeren van een onafhankelijke apk-keuring
  • Het checken van de bandenspanning en het balanceren van de banden
  • Het testen van de airconditioning en het verwarmingssysteem
  • Het controleren van de werking van de tachograaf

Profiteren van een Scania V8 uit het wagenpark

HTD Deurne B.V. heeft nog veel meer te bieden dan alleen onderhoud aan uw vrachtwagen en een volledige truckservice in Deurne. Ze bieden bedrijven namelijk wagens uit hun wagenpark. De vrachtwagens uit hun wagenpark zijn in te zetten voor allerlei verschillende doeleinden. Ieder bedrijf in de transport vindt hier een vrachtwagen die goed bij hun diensten past. Zo heeft u de keuze uit een normale Scanie V8, maar ook ééntje met een veewagen, een walkingfloor en met verschillende soorten opleggers.

Neem contact op met een werknemer

Kies voor HTD Deurne B.V. en profiteer van hun complete truckservice waarbij ze onderhoud verlenen aan uw vrachtwagen. Neem contact op met het bedrijf om ook gebruik te maken van de andere diensten die ze u aanbieden. De medewerkers van HTD Deurne B.V. staan u graag te woord.