Het waasse krieltje
Image default
Gezondheid

Een aantal tips voor het kopen van een voetmassage apparaat

Een aantal tips voor het kopen van een voetmassage apparaat

Wij hebben een aantal handige tips voor het kopen van een Voetmassage apparaat . De apparaten met een vorm van een kussen hebben vaak een trilfunctie en dat is ideaal om je voeten tot rust te laten komen. Het is ook wel handig als je de snelheid en intensiteit van het apparaat kunt aanpassen. Niet iedereen heeft dezelfde wensen en zo kunnen ook andere hem een keer gebruiken. Het kan ook zijn dat je kiest voor warmte. Je moet dan kiezen voor infraroodverlichting in het apparaat. Dit wordt voornamelijk gebruikt in de winter om koude voeten op te warmen, maar het maakt ook nog eens de spieren soepeler.

Ook is het handig als een apparaat beschikt over een automatische uit functie. Hierdoor voorkom je dat je de spieren te veel gaat belasten, want de tijd vliegt namelijk voorbij. Daarnaast is het ook nog eens een manier om geen stroom te verspillen. Dit is zo duur geworden dat we allemaal op de kleintjes moeten letten. Gemiddeld gezien liggen de afmetingen tussen de 30 en 55 centimeter. Als je hem niet gebruikt dan kun je hem vaak onder een stoel of bank schuiven zodat je hem altijd bij de hand hebt. Naast een positieve werking op de spieren is het ook nog eens goed voor de bloeddruk. Er zijn verschillende studies die laten zien dat mensen met een hoge bloeddruk hier baat bij hebben.

Waarom kiezen voor een voetmassage?

Bij 5top vragen veel mensen ons wat de voordelen van een voetmassage apparaat zijn. Allereerst helpt het om je spieren te ontspannen. Daarnaast voelt het vaak ook nog eens fijn aan waardoor jij en je lichaam zelf ook lekker ontspannen. Ook is het soms medisch nodig omdat je teveel gelopen hebt. Daarnaast kan het de bloedcirculatie ook aanzienlijk verbeteren. Het is dus alles behalve ongezond. Met een goede bloedcirculatie krijg je ook nog eens meer zuurstof.