Het waasse krieltje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een luxe bedrijfspand in Zevenaar

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen bedrijfspand en woont u in de omgeving van Zevenaar? Bij OC de Pelikaan kunt u prachtige kantoorruimtes huren met luxe faciliteiten en uitstekende service. Terwijl u rustig kunt werken in een van de verschillende kantoren, zorgen de medewerkers in dit centrum ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent. In de kantoorruimtes is onder andere airco, buitenzonwering, een vaatwasser en koelkast én snelle internetverbinding aanwezig. Zo gaat u altijd met een goed gevoel naar uw werk en kunt u zich écht focussen op uw werkzaamheden in plaats van randzaken, zoals een kapotte printer of haperende verbinding.

Een uitstekende service

Bij dit ondernemerscentrum huurt u diverse kantoorruimtes voor uw onderneming. Als startende onderneming is dit bedrijf uitermate geschikt. Zo zijn de huurcontracten van korte termijn en is het eenvoudig om over te stappen naar een grotere ruimte. Zo kunt u eerst ervaren of het huren van een professioneel bedrijfspand in Zevenaar bij uw onderneming past en wat u precies nodig heeft om in alle rust uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. De prijs is all-in en inclusief service- en energiekosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u aan het einde van de maand niet voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast maakt u gratis gebruik van de beamer, het kopieerapparaat en vergaderruimtes. Het ondernemerscentrum is uitstekend te bereiken door de ligging tegenover het station en ruime parkeergelegenheid. Zo kunt u in alle rust gasten ontvangen.

Neem een kijkje in de bedrijfspanden

Wilt u ook een kantoorruimte huren voor uw bedrijf? Neem dan contact op met dit ondernemerscentrum in Zevenaar en bekijk uw ideale bedrijfspand. U kunt een rondleiding aanvragen zodat u in alle rust de verschillende ruimtes kunt bekijken en zo een goede keuze kunt maken voor uw onderneming. Maak snel een afspraak en wie weet werkt u binnenkort wel in uw gedroomde kantoor!

https://www.ocdepelikaan.nl/