Het waasse krieltje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een penetratietest laten uitvoeren door een expert

Wilt u uw digitale omgeving beter beschermen tegen cyberaanvallen? Laat dan een IT-security assessment uitvoeren door Rootsec in Almere. Deze specialist weet als geen ander hoe u uw digitale omgeving het beste kunt beschermen en biedt daarvoor handige tests aan. Zo kunt u hen inschakelen om een penetratietest uit te laten voeren. Daarnaast bieden ze ook andere soorten bescherming aan voor uw digitale omgeving, zodat u te allen tijde beschermd bent tegen aanvallen van cybercriminelen. Ontdek snel wat ze voor u kunnen betekenen!

Hoe werkt een penetratietest?

Door een penetratietest te laten uitvoeren, krijgt u meer inzicht in hoezeer uw online omgeving veilig is. Deze expert betrekt u graag bij het proces, en daarom gaat u samen de scope van de penetratietest vaststellen die u vervolgens door hun experts laat uitvoeren voor een effectieve werking. Zo stelt u vast wat het doelobject is en op welke omgeving dit object zich bevindt. Daarna gaan hun hackers aan de slag om te bepalen welke methode het meest geschikt is om het object zo goed mogelijk te testen op online veiligheid. Bij deze IT-security assessment wordt er gekozen voor een van de volgende methodes:

  • Een blackbox-penetratietest
  • Een greybox-penetratietest
  • Een whitebox-penetratietest

Bij een blackboxtest wordt het doelobject aangevallen zonder kennis, bij greybox met beperkte kennis en bij whitebox met volledige kennis. Deze expert stelt graag samen vast welke methode het meest effectief is voor uw situatie.

Laat een penetratietest uitvoeren door deze expert

Rootsec uit Almere voert graag een penetratietest en andere handige test uit voor uw digitale omgeving. Door een penetratietest te laten uitvoeren, weet u direct waar zich de zwakke punten bevinden in uw online veiligheid. Ook voor een andere IT-security assessment kunt u bij hen terecht. Neem snel contact met deze expert op voor meer informatie over hun dienstverlening. Ze beantwoorden graag al uw vragen.