Het waasse krieltje
Image default
Aanbiedingen

Alles over een betonlook PVC vloer voor jouw woning

Alles over een betonlook PVC vloer voor jouw woning

Eén keer in de zoveel tijd ga je op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning. Dit kan om de huidige woning gaan, maar eventueel ook om een nieuwe woning. Bij het kiezen van een nieuwe vloer zijn de mogelijkheden eindeloos. Ben jij op zoek naar een stoere vloer voor in jouw woning? Maak dan kennis met de betonlook PVC vloer. Lees snel verder en ontdek meer over deze betonlook vloer. 

 

Wat is het?

Deze vloer is bijna niet te onderscheiden van een echte betonvloer. Een echte betonvloer in de woning staat prachtig, maar is niet praktisch. De vloer is erg hard en voelt enorm koud aan. De PVC vloer betonlook heeft het uiterlijk van een betonnen vloer. De PVC vloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen. Een ideale vloer voor in jouw woning dus. 

 

Ontdek de kleuren

Een betonlook vloer heeft een andere uitstraling dan vele andere vloeren. Het is belangrijk om rekening te houden met de kleuren van het interieur. In plaats van de lichte tinten in de woning, is het nu tijd om de robuuste kleuren te ontdekken. Naast de betonlook vloer, kan je ook kiezen voor een muur met betonlook. Het geheel zorgt voor een industriële look in de woning. Ontdek de mogelijkheden van PVC vloer betonlook van Stile Floors

 

Maak kennis met de voordelen 

Het kiezen van een PVC vloer betonlook kent vele voordelen. Allereerst is de uitstraling modern en staat het prachtig in jouw woning. De PVC vloer betonlook tovert iedere woning om tot een moderne woning. Lees snel de voordelen: 

  • De uitstraling van een betonnen vloer is prachtig. We weten allemaal dat een betonnen vloer in de woning niet praktisch is. De vloer is erg hard en voelt koud aan. Gelukkig hebben we tegenwoordig een betonlook vloer. Deze vloer is amper te onderscheiden van een echte betonnen vloer. Profiteer van alle gemakken van een PVC vloer, zonder de nadelen van een betonnen vloer te ervaren. 

  • De betonlook PVC vloer is duurzaam. De vloer kan tegen een stootje en vergt in principe weinig onderhoud. 

  • De betonlook PVC vloer is geluiddempend. Ideaal voor als jouw buren last van jouw ervaren. Daarnaast ook ideaal voor de slaapkamers. Als de andere persoon al slaapt, dan hoor je hoogstwaarschijnlijk niet als iemand de slaapkamer binnenkomt. Ideaal toch? 

  • De meeste PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden. De vloeren zijn waterbestendig en daardoor gemakkelijk schoon te maken door middel van een dweil. De PVC vloeren zijn egaal en daardoor gaat er geen viezigheid tussen de onderdelen van de vloer zitten. Houd je woning gemakkelijk schoon met een PVC vloer.  

 

https://stilefloors.nl/