Het waasse krieltje
Image default
Mode en Kleding

Een weekendje weg met vrienden. Dit mag niet ontbreken

Een weekendje weg met vrienden. Dit mag niet ontbreken 

Wanneer je een weekendje weg gaat met vrienden wil je graag een gemakkelijke tas mee waar je de spullen in mee kan nemen die je beslist niet wilt missen dat weekend. De tas is heel erg belangrijk maar ook wat je allemaal in de tas hebt zitten. Wat mag er bij jou zeker niet ontbreken?

Welke tas neem jij mee als je een weekendje weg gaat?

Wanneer je een heel weekend met vrienden weg gaat weet je dat je van te voren leuke dingen gaat ondernemen. Hierbij wil je natuurlijk ervoor zorgen dat je geld bij je hebt maar ook belangrijke pasjes die misschien van pas komen. Als vrouw neem je dan al gauw een schoudertas of een handtas mee. Maar het kan natuurlijk ook evengoed een rugtas of een bumbag zijn. Wanneer je dan ook nog een beetje kijkt naar kwaliteit dan is de rains bag daar wel een mooi merk voor. Dit zijn waterbestendige tassen en wanneer het minder mooi weer is dan weet je zeker dat niets in je tas ook nat gaat worden. 

Wat voor een tas neem jij als man mee?

De meeste mannen willen graag dat de kleding in een eenvoudige tas zit. Dit is een lekkere ruime tas waar je zeker weet dat alle kleding in past. Als man wil je dan toch graag een robuuste, stoere grote tas. Daarom is het fijn om te weten dat je een weekendtas heren van Rains of Herschel een hele goede tas om dan in huis te hebben voor wanneer je eens een weekendje met vrienden er op uit gaat. Overigens is de weekendtas heren ook weer erg gemakkelijk voor naar de sportschool dus het wordt dan ook weer gebruikt. 

Een handige tas voor als je in het vriendenweekend gaat shoppen

Wanneer je ook nog eens met vrienden lekker gaat shoppen dan wil je toch wel bij je hebben wat je ook nodig hebt. Mocht je dan ergens gaan lunchen of dineren en niet meer bij je verblijfadres komen dan heb je in elk geval wat bij je zodat er de mogelijkheid is om op te frissen. Cowboy tassen zijn hier een mooi voorbeeld van. Het mooie is dat deze cowboy tassen er ook in Small en little zijn. Om het dan helemaal af te maken kun je er ook nog eens een bijpassende portemonnee bij nemen.