Het waasse krieltje
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group vrieshuis

Het vinden van een vriesopslag voor uw verse producten en grondstoffen lijkt misschien eenvoudig. Er komt echter veel meer bij kijken dan alleen de opslag. Verschillende voedingswaren moeten op verschillende manieren behandeld worden om de kwaliteit te behouden. In het logistieke proces dienen alle producten steeds in de gaten gehouden te worden. Om deze reden wilt u een partner die de opslag van uw producten serieus neemt en waar u op kunt rekenen. Frigo Group is een ware specialist als het gaat om de vriesopslag en het transport van voedingswaren. In ons vrieshuis wordt zorgvuldig met uw producten omgegaan, precies zoals u mag verwachten.

Deskundig in vriesopslag

Bij Frigo Group houden we ons al sinds jaar en dag bezig met de opslag van diepvriesproducten. We beschikken hiervoor over twee grote vrieshuizen, in Nieuw Vennep en ‘s Heerenberg. Deze locaties zijn niet willekeurig gekozen. Ze zijn strategisch gelegen ten opzichte van Schiphol en de Duitse grens, wat gunstig is met betrekking tot de distributie van uw producten. Onze vrieshuizen beschikken over de meest moderne technieken om uw producten dag in dag uit in de gaten te kunnen houden. We kunnen op die manier de temperatuur regelen en weten altijd precies waar uw producten zich bevinden.

Gespecialiseerd koeltransport

Naast het opslaan en bewaren van diverse producten, verzorgen wij ook het koeltransport hiervan. Hiervoor is in 2007 Frigo Group Logistics in het leven geroepen. Door middel van geconditioneerd vervoer zorgen we ervoor dat uw producten constant op de juiste temperatuur blijven. Ook bij het in- en uitladen van uw producten wordt erop toegezien dat de koelketen niet doorbroken wordt. Om er zeker van te zijn dat dit alles goed verloopt, maken wij gebruik van onze eigen vrachtwagen chauffeurs. Zij beschikken over de juiste kennis om uw producten in de gewenste staat op de eindbestemming af te leveren.

 

https://www.frigogroup.com/nl/