Het waasse krieltje
Image default
Entertainment

Gemotoriseerde en zelfbalancerende rit

Op zoek naar een nieuwe elektrische eenwieler? Hieronder staat wat wel eens de definitieve beoordeling van elektrische eenwielers in 2022 zou kunnen zijn, gebaseerd op onze tests en vergelijking van de topmodellen.

De meeste mensen zien een eenwieler misschien als een onnozel uitziende machine die wordt bestuurd door een man het dragen van een hoge hoed. Een hedendaagse gemotoriseerde eenwieler is echter wezenlijk anders.

Ze zijn een fantastische optie voor forensen en sensatiezoekers, omdat ze zeer hoge snelheden kunnen bereiken en enorme afstanden kunnen afleggen.

We zullen in dit artikel uitleggen hoe een elektrische eenwieler werkt, bekijk onze topaanbevelingen voor de beste elektrische eenwieler en behandel kooptips en veelgestelde vragen.

Tegen de tijd dat het voorbij is, ben je goed voorbereid om de elektrische eenwieler te kiezen die bij je past.

Een elektrische eenwieler is wat?

De universum van draagbare batterij-aangedreven voertuigen, zoals elektrische steps, hoverboards en elektrische skateboards, omvat nu EUC’s (elektrische eenwielers).

De typische elektrische eenwieler heeft één wiel, een motor, een batterij en andere elektronische componenten. Er zijn twee pedalen waar de berijder rust, één aan elke kant van het stuur.

Een gewatteerd zadel op sommige eenwielers kan lange ritten aangenamer maken.

In tegenstelling tot elektrische skateboards, die een afstandsbediening hebben, hebben elektrische eenwielers dat niet. Ze lijken meer op hoverboards omdat ze gyroscopische technologie hebben.

Je bewegingen als rijder bepalen de richting en snelheid van het wiel. Het moederbord van de elektrische eenwieler herkent wanneer je naar voren leunt en leert accelereren.

Het wiel vertraagt als je achteruit rijdt. U kunt dan stoppen met rijden.

Welke voordelen heeft het kopen van een elektrische eenwieler? Ze zijn draagbaar, krachtig en klein. De meeste gaan sneller en verder dan skateboards of elektrische steps. Laten we het hebben over onze topkeuzes.

Airwheel Family (BINGS)

U kunt deze keuze overwegen als u een chique elektrisch monowiel met één wiel nodig heeft. De eenwieler is eigendom van Airwheel, een bekend bedrijf in de VS.

Dankzij de dubbele banden op deze eenwieler, zal de rit soepeler en schokabsorberend zijn.

Beginners vinden het misschien moeilijk om op een gemotoriseerde eenwieler te rijden, maar jij niet heb hier problemen mee.

Je hebt meer controle over de machine dankzij de dubbele banden, die een verbeterde stabiliteit garanderen.

Bovendien zal de eenwieler feilloos functioneren omdat het gewicht gelijkmatig over beide banden wordt verdeeld.

Alle nieuwe gebruikers zullen weer profiteren van deze functionaliteit. Je kunt er zeker van zijn dat de eenwieler zal voorkomen dat je valt omdat hij een kantelbeveiligingssysteem heeft.

Om te voorkomen dat je te ver naar voren of naar achteren leunt, zal de eenwieler in balans blijven als je meer kantelt dan nodig is.

Deze EUC laadt snel op met de oplader die de fabrikant meegeleverd heeft. De Airwheel Family is de beste eenwieler met elektrisch wiel als u niet meer tijd wilt besteden aan het opladen.

Er is echter een nadeel dat de batterijcapaciteit ook bescheiden is.

De eenwieler heeft een handvat waarmee je hem in de bus en trein kunt vervoeren.

Deze gemotoriseerde eenwieler weegt in totaal ongeveer 25 lbs en heeft opvouwbare pedalen. Vouw de pedalen gewoon op en vervoer ze naar behoefte.

King Song 16X

Het bereik van deze krachtige eenwieler trok meteen onze aandacht. King Song heeft een bereik van 65 mijl per lading. We kunnen de batterijen daarvoor crediteren.

Het heeft een capaciteit van 1554Wh. Met een vermogen van 2200 watt is de motor behoorlijk krachtig. Dat biedt topsnelheden van 31 mph.

Je gaat zo snel; maakt u zich zorgen over de stabiliteit? De extra brede banden van 16 × 3 inch zijn effectief op verschillende oppervlakken. Daarbij is het resetten van de elektrische step zo gerealiseerd wanneer er zich een storing voor doet.

Er is ook een stoeloptie als je denkt dat je vermoeid zult raken na een lange reis. Bij gebruik van een 5A snellader om de eenwieler op te laden, duurt het ongeveer 4 uur om 80% te bereiken.

De King Song 16X is een verbetering ten opzichte van de eerdere King Song eenwielers. De controller, de firmware en de waterbescherming hebben allemaal wat aanpassingen ondergaan.

Ook al is het oké om te rijden in lichte regen of als de grond vochtig is, je moet het niet doen bij een stortvloed. Vergeleken met zijn rivalen is de 16X vrij lichtgewicht (51,6 pond), maar hij is niettemin sterk. Het kan in totaal 330 pond ondersteunen.

De intrekbare aluminium trolleyhandgreep maakt het eenvoudig te verplaatsen wanneer u het wiel niet gebruikt.

High-density LED-verlichting, een 10W subwoofer en vier 5W luidsprekers ronden de functies af.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/trendiamo-off-road