Het waasse krieltje
Image default
Woning en Tuin

Kleur je interieur met een vrolijk kerst tafelzeil

Wil je deze kerst echt lekker uitpakken? Zorg dan dat je woning helemaal in kerstsfeer is. Heel moeilijk kan dat niet zijn want de winkels liggen vol met kerstspullen. Ga bijvoorbeeld eens naar de Action en sla daar je slag. Je vindt er super leuke kerstdecoratie en van die leuke kersthuisjes met lichtjes die je dan onder de kerstboom kunt zetten. Maar vergeet het belangrijkste niet… Namelijk je tafel!

Met tafelzeil echt kerst

Met een leuk kerst tafelzeil zorg je voor dat typische kerstgevoel. Bedenk jezelf maar eens… Waar zit tijdens de kerstdagen het meeste? Heel veel mensen zullen roepen: de keukentafel. Want daar wordt niet alleen s’avonds aan gegeten, maar daar worden tijdens de kerst ook spelletjes gespeeld. Daar wordt gezellig een glaasje gedronken, daar testen we onze eerste oliebollen en maken we de leukste praatjes.

Je leest het al. Aan die tafel gebeurt het! En dus moet die tafel er ook in de puntjes verzorgt uitzien. Dat is niet zo moeilijk hoor. Want als je een leuk kerst tafelzeil op de kop weet te tikken heb je de helft van de punten al in je pocket! We vonden veel leuke tafelzeilen bij Presentsathome. Echt van die kerstgerelateerde kleedjes. De ene oudbollig met de kerstlook van je jeugd, de ander juist weer heel modern. En omdat je hier je tafelzeil op maat kunt laten afsnijden, zit je altijd goed. Zelfs met ronde en ovale tafels want ook die snijden ze voor je op maat.

Vervolgens is je tafel natuurlijk nog niet klaar. Want tijdens de kerst verwachten we daar natuurlijk ook een gezellig kerststukje op met kaarsjes. Ik persoonlijk zou niet voor katoenen of linnen tafelkleden gaan omdat je die weer compleet moet wassen. Plastic zeil is makkelijk. Het is stevig, staat netjes en maak je zo weer schoon. Bovendien kun je het ook volgend jaar weer van zolder halen en opnieuw gebruiken. Heb jij al plannen voor de kerst?