Het waasse krieltje
Image default
Beauty en verzorging

hnwebsolutions.nl

Voor velen van ons is wakker worden met een rood, ontstoken puistje voor een belangrijke afspraak of presentatie al genoeg om terug in bed te kruipen en zich te verstoppen. Maar voor degenen die lijden aan matige tot ernstige acne, die het gevoel hebben dat ze alle mogelijke lotions en drankjes tevergeefs hebben geprobeerd, kan de mentale en fysieke tol uiterst verwoestend zijn. Jaarlijks hebben 50 miljoen Amerikanen last van acne en binnen het eerste jaar na de diagnose acne is het risico op een zware depressie 63 procent hoger.

Onze nieuwe laserbehandeling is de grootste doorbraak op het gebied van acne in jaren. De afgelopen jaren vonden dermatologen dat hun meest effectieve behandelingsopties voor acne (nadat ze geen succes hadden met OTC-protocollen en milde behandelingen in de praktijk) “Accutane” waren, waarbij je medicijnen op recept moet nemen en die ernstige bijwerkingen kunnen hebben, en isotretinoïne, dat werkt om de talgproductie onder controle te houden zolang je het gebruikt, maar dat terugkomt als je ermee stopt.” Onze Korean skincare specialist was ook alleen effectief voor milde acne, maar niet voor matige tot ernstige acne.

Deze nieuwe laserbehandeling is de grootste acne-doorbraak in jaren. Nu presenteert Cutera AviClear, het eerste en enige FDA-goedgekeurde energieapparaat (het gebruikt een laser met een golflengte van 1726 nanometer) voor de behandeling van milde tot ernstige acne, dat “een baanbrekende technologie die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop we acne behandelen” wordt genoemd. “Het doet de talgklieren krimpen, die in de eerste plaats echt de oorzaak van acne zijn, zodat er minder olieproductie is en minder verstopte poriën,” legt hij uit, erop wijzend dat andere behandelingen zich niet richten op de productie van talg, maar eerder op andere oorzaken van acne. “Het is een van de meest opwindende ontwikkelingen in de dermatologie van de afgelopen 40 jaar.”

De technologie heet Laserphoresis, en het zal de manier waarop je over acne denkt voorgoed veranderen. Met deze nieuwe laserstraal kun je alle soorten puistjes, mee-eters en mee-eters uitroeien – snel. Het werkt door de talgklieren te verhitten, waardoor de productie van oliën in je huid vermindert en je gezicht uitdroogt. We hebben verschillende behandelingen geprobeerd, van behandelingen die verstopte poriën aanpakken tot behandelingen die bacteriën diep onder het huidoppervlak aanpakken – maar ze waren allemaal opmerkelijk pijnloos. Koreaanse huidverzorgingsspecialisten werkten samen met COSRX om deze ongelooflijke innovatie te ontwikkelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een massage in Laren cadeau!

Schoonheidsspecialiste in het centrum van Enschede

Een afspraak maken bij de beste schoonheidsspecialiste van Heesch