Het waasse krieltje
Image default
Marketing

Hoe kom je hoger in Google met je website?

Je kan op twee manieren hoger in google komen met je website. Dit kan door SEO en door SEA. Wil je weten wat de verschillen zijn? We vertellen je in dit artikel wat de verschillen zijn en hoe je begint met een betere vindbaarheid in Google.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA

Er zijn veel verschillen tussen SEO en SEA. Het heeft dan ook allebei zijn voordelen en nadelen. Doordat het allebei zo zijn voordelen heeft; wordt het door online marketing bedrijven ook vaak allebei gebruikt. Zo heb je met SEA snel resultaat en is SEO langere termijnstrategie. Dat betekend dan ook dat SEA duurder is en SEO op langere termijn goedkoper is. Maar wat is dan SEO en wat is SEA?

SEO is het optimaliseren van je website. Je zorgt dat je website geoptimaliseerd is voor woorden waar jouw klanten op zoeken en zorgt dat de robots van Google je website scannen en lezen dat jouw website hier over gaat. Daardoor wordt jouw website eerder getoond.

SEA is adverteren in de zoekmachines. Je betaalt per bezoeker en degene die bereid is het meeste te betalen wordt als eerst getoond.

SEO en SEA zelf doen of uitbesteden?

SEO en SEA is zelf te doen, alleen moet je hier wel in groeien en veel tijd voor vrij maken. Ben je überhaupt niet handig of technisch; dan is het misschien handig om het sowieso uit te besteden aan een online marketing bureau.

Als je zelf wel technische kennis in huis hebt en snel dingen oppikt, dan kan je het zeker eens zelf proberen. Om je kennis te vergaren raad ik je aan om naar een SEO cursus te gaan en zo je online succes te starten. Houdt er dan wel rekening mee dat het veel tijd nodig heeft en dat je er niet gelijk bent. Heb dus geduld!

https://allinone-media.nl/