Het waasse krieltje
Image default
Financieel

Hoe krijg je Bitcoins en begin een winstgevend inkomen te verdienen

Er zijn eigenlijk twee manieren om bitcoins te krijgen, zowel tegen hun voor- en nadelen. De eerste optie is net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling om ze te kopen. Er zijn verschillende plaatsen die u de mogelijkheid bieden om te investeren in deze virtuele valuta, zoals banken, makelaars en online handelsbedrijven. De laatste optie is echter veel risicovoller. Alvorens te kiezen welke weg te gaan, moet u begrijpen hoe het systeem werkt en beslis of u denkt dat het voor u zal werken.

  

Hoe bitcoins om mee te beginnen is via een van de twee methoden die het meest door veel mensen die het meest worden gebruikt – kopen van het internet, persoonlijk of via Merchant-directories. De eerste optie is het gemakkelijkst, maar ook de duurste. Aangezien deze methode door veel mensen wordt gebruikt, kunt u merken met lege zakken na het gebruik van uw creditcard om te betalen voor het artikel / de service dat u hebt gekocht.

 

Hoe bitcoins door de tweede optie te krijgen is veel meer haalbaar.

U hoeft uw creditcard niet te gebruiken om deze te krijgen. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om diensten van verschillende bedrijven te gebruiken waarmee u een bankrekening kunt openen die fungeert als een virtuele geldautomaat. Deze bedrijven bieden u uw eigen privésleutels en munten die worden gehouden in een digitale portemonnee die niet door iemand anders kan worden aangeraakt. Deze webportefeuilles geven je meestal de mogelijkheid om deze munten vrijwel overal in de wereld door te brengen en op elk gewenst moment.

 

De nadelen van de tweede optie zijn evident. Omdat u niet uw eigen privétoetsen en munten hebt, is de belangrijkste informatie voor een transactie van dit type uw privésleutel. U moet uw wachtwoord beveiligd houden en websites zoals Paypal gebruiken om betalingen te verwerken. Websites zoals Airbitz en andere portefeuilles die worden gebruikt voor virtuele aankopen hebben ook bepaalde beveiligingsbeperkingen, zoals het voorkomen van transacties uit bepaalde landen en terugvordering.

Dit is de reden waarom u diensten van een bedrijf moet gebruiken dat is gespecialiseerd in dit soort handel om bitcoins te krijgen.

 

Het grootste voordeel van deze services is dat je zoveel mogelijk geld kunt uitgeven als je wilt zorgen maken over het beschrijven van je financiële instelling hoe je van plan bent om je geld uit te geven. Dit is erg handig als u een aanzienlijke winst wilt verdienen, maar onvoldoende middelen beschikken om voor een grote aankoop te betalen. U kunt websites zoals bitmap gebruiken om bitcoins te krijgen zonder zich zorgen te maken over uw persoonlijke financiën. Als u voor een zeer hoog bedrag wilt betalen, kunt u overwegen om de diensten van gerenommeerde bedrijven te gebruiken die diensten verlenen voor grote aankopen en u kunt nog steeds genieten van het gemak en de privacy.

 

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen via deze op internet gebaseerde services. Je kunt verdienen door een of meer eenheden bitcoins te kopen en het later opnieuw te verkopen. Veel mensen die deze diensten gebruiken, doen dit om een aanzienlijke hoeveelheid geld te verdienen. Als u een aanzienlijk bedrag wilt verdienen, moet u de diensten van een bedrijf gebruiken dat diensten biedt voor grote aankopen. Als je echt wilt weten hoe je bitcoins kunt krijgen en een aanzienlijke hoeveelheid geld kunt verdienen, moet je profiteren van websites die gespecialiseerd zijn in het verkopen van deze digitale valuta’s. Met deze services kunt u een klein bedrag aan elke transactie besteden en u kunt binnenkort een substantieel bedrag in uw account genieten.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester