Het waasse krieltje
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 1 Ram Stier en Tweeling

Iedere week zorgen wij voor jouw horoscoop om met veel geluk en liefde het levenspad te betreden. Elke week staat er weer in de sterren geschreven wat er gebeurd in je horoscoop in het leven en liefde. 

Horoscoop Ram

Je hebt een zalige tijd met je geliefde en beleeft heerlijk idyllische momenten. Widder krijgt veel positieve feedback van degenen waar je het meest om geeft; je vriendelijke en ontspannen manier wordt door iedereen gewaardeerd, wat je helpt je bestaande relaties te versterken of oude kennissen nieuw leven in te blazen; je hebt overwogen, vooral romantische.

Gezondheid

Je voelt je absoluut comfortabel met je lichaamsbeeld en hebt een geweldige gezondheid. Je stelt het op prijs dat je nu eindelijk in staat bent om tot rust te komen en lang en diep adem te halen, en je eindelijk volledig ontspannen te voelen. Lichaamsbeweging brengt je momenteel veel plezier. Je moet proberen deel te nemen aan een teamsport; op deze manier kunt u anderen motiveren en ook genieten van hun gezelschap.

Werk

Wat betreft je werk ben je enorm positief en succesvol. Daarom moet u niet verbaasd zijn als u een genereus aanbod krijgt en daarmee uw loopbaanontwikkeling verbetert. Wat je ook doet, wees coöperatief en probeer je collega’s te helpen waar en wanneer je kunt. U hoeft zich geen zorgen te maken over concurrentie nu uw ster in opkomst is!

Horoscoop Stier

Als u problemen ondervindt in uw relatie, bent u waarschijnlijk de schuldige. Zolang je het geduld van je partner blijft proberen, zul je niet de vrede en harmonie krijgen die je zo graag wilt. Overtuig ze met een overtuigend argument, in plaats van brute kracht te gebruiken. Als je de middenweg van een compromis kiest, zal een groot deel van het probleem oplossen in de ether en worden vergeten.

Gezondheid

Zelfs als je je momenteel vol energie voelt, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Herinner jezelf er herhaaldelijk aan, beste horoscoop Stier, om een paar pauzes te nemen. Als je nu te veel van jezelf eist, kan het je langer belemmeren dan je zou willen. Speciale voorzichtigheid is geboden als je aan teamsport doet; maak niet elke tackle, je zou kunnen eindigen met meer dan een paar blauwe plekken!

Werk

Je voelt je meer geagiteerd dan normaal, op het werk kan dit natuurlijk meer zijn dan alleen een belemmering. Blijf daarom uit de buurt van elke taak die onnodige botsingen zou kunnen veroorzaken. Maar als je je limiet al hebt bereikt met routinetaken, moet je een persoonlijke time-out nemen. Dit is zeker een veel betere aanpak dan iedereen op kantoor van streek maken met uitingen van woede.

Horoscoop Tweeling

Je liefdesleven heeft aangenamere tijden gekend dan deze week. Je verliest je kalmte over triviale dingen! Horoskop kan zichzelf maar beter bij elkaar rapen en zichzelf en z’n geliefde redden van onnodige angst. Blijf kalm, degenen om wie u het meest geeft, zullen veel sympathie voor u hebben. Vooral als je ongedeerd wilt blijven, is compromis de sleutel om te overleven.

Gezondheid

Basisagressie, je huidige spoor, uit zich op fysiek niveau als rusteloosheid. Het zal moeilijk voor u zijn om te ontspannen, en de resulterende angst kan u nadelig beïnvloeden. Zorg voor zoveel mogelijk lichaamsbeweging om uw spanning te verminderen. Nadat je klaar bent met je training, ga je verder met een ontspannende meditatie-oefening om je te helpen kalmeren en je geest tot rust te brengen!

Werk

Je zou heel productief kunnen zijn als je collega’s uit de buurt blijven! Zo scherp als je bent, heb je constant het gevoel dat iedereen gewoon op zoek is naar een kans om je te ergeren! En zodra je boos wordt, heb je een probleem om je boosheid los te laten. Blijf gedisciplineerd en blijf uit de buurt van delicate situaties en gesprekken. Anders verspil je je energie!

Bron:
Zodiac Horoscoop