Het waasse krieltje
Image default
Financieel

Koop bitcoins en andere virtuele valuta’s via online brokerages

Misschien vraag je je af of het mogelijk is om bitcoins met het ideaal te kopen. Dit is eigenlijk een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen. Veel bedrijven hebben Tie UPS gemaakt met online verkopers en andere entiteiten die via creditcards een briesje accepteren. In sommige gevallen kunnen gebruikers items of diensten kopen van internationaal beroemde bedrijven zoals het hele levensmiddelen zonder in de rij te hoeven staan, massale vormen in te vullen of zich zorgen te maken over forse toeslagen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt omdat de handelaar zelf fungeert als een betalingsprocessor voor de uitwisseling.

 

Dit is hoe je bitcoins met het ideaal kunt kopen. Ten eerste moet je online gaan. Ga naar een website die optreden als uw handelaar. Meestal wordt dit bereikt door een e-mailverzoek. Alleen omdat dit het geval is, betekent niet dat u uw zoekopdracht moet beperken tot sites waarmee u een product kunt kopen. Zolang het een online handelaar is, kunt u uw transactie voltooien.

 

Zodra u uw handelaar hebt gevonden, kunt u uw bitcoins kopen. Er zijn hier twee opties: via een betalingsgateway of via een betalingshandler. De betalingsgateway is meestal een bedrijf dat optreden als de tussenpersoon tussen u en uw beoogde ontvanger. Dit gebeurt door uw transactiegegevens tussen u en de persoon die uw geschenk ontvangt.

Hiermee kunt u uw transactie voltooien terwijl u nul kosten of lage kosten oplevert.

 

De volgende stap omvat het vinden van een betalingsgateway. Een betalingsgateway is een bedrijf of een computersysteem dat zorgt voor alle betrokken transacties. Het enige dat u hoeft te doen is uw persoonlijke identificatienummer, uw privésleutel en een digitale factuur in het computerprogramma invoegen. Zodra dit wordt gedaan, wordt uw geld omgevormd tot het geld van uw keuze. U krijgt een ontvangstbewijs van deze transactie, die u zult gebruiken om uw geld in te trekken.

 

Dit is hoe je bitcoins met idee kunt kopen. Sommige bedrijven vragen echter een vergoeding voor deze service. Deze vergoeding is meestal minimaal en de gemoedsrust waard. Wie wil tenslotte waardevolle tijd doorbrengen met zoeken naar een betalingsgateway wanneer er belangrijker zaken zijn om aan te pakken?

 

Ook moet je onthouden dat je niet hoeft te gaan met elke makelaar of tussenpersoon. U betaalt ze via uw persoonlijke betalingsprocessor, zodat u hun kosten kunt vermijden. Alle transacties worden via uw account afgehandeld.

https://www.bitcoinmeester.nl/