Het waasse krieltje
Image default
Woningen

Koop elk model wc pot op deze manier

Wc pot kopen in je eigen stijl

 

Naast het type wc pot, kan je ook een toilet in een bepaalde stijl kopen. Bij een winkel als badkamer.nl is dit mogelijk. Badkamer.nl is een gespecialiseerde winkel als het gaat om voorwerpen in badkamer en toilet. Zo verkoopt badkamer.nl douches, wasbakken, kranen en uiteraard de toiletten. Wanneer jij een wc neemt, wil je dat deze past in de stijl van je toilet of badkamer. Wanneer jij bijvoorbeeld een wc in je badkamer wilt en je hebt al een strakke, donkere douche kan het mooi zijn om een wc in dezelfde stijl uit te kiezen.

Al met al is het erg handig om eerst een keuze te maken tussen een wandcloset of een staand toilet. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt kan je kijken naar de stijl van je badkamer of wc. Je kan door een groot aanbod aan verschillende wc’s een mooie keuze maken. Zo kan je het toilet laten matchen met bijvoorbeeld je douche of kraan.

 

Wanneer je net in een nieuw huis komt wonen, moet je van alles kopen om je huis in te richten. Zo ook je wc en badkamer. Iets wat hierbij onmisbaar is, is de wc pot. Een wc pot kopen lijkt heel simpel. Echter zijn er best veel verschillende modellen te koop. Het is dan ook niet gek om eens een goed kijkje te nemen naar verschillende soorten wc potten.

 

 Twee soorten wc potten

 

Bij het kopen van een wc pot moet je ten eerste kijken naar de twee verschillende soorten. Zo kan je gaan voor een wandcloset, ook wel een zwevend toilet. Ook heb je de keuze uit een staand toilet. Zoals de naam al zegt, is de wandcloset een toilet dat volledig vast zit aan de muur. De afvoer van het toilet zit ook volledig in de muur. Het andere type, het staande toilet, zit onderop vast aan de grond en staat als het ware tegen de muur. In de meeste gevallen is ook bij dit type de afvoer via de muur.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletpot