Het waasse krieltje
Image default
Woning en Tuin

Naambord bestellen? Check snel het assortiment van De Naambordensite

Een naambordje naast de voordeur het hangt er vast, ook bij jouw woning. De vraag: is ben je nog blij met het naamplaatje en is het nog goed zichtbaar en leesbaar? Neem snel eens een kijkje en als het antwoord op een van de vragen “nee” is, dan is het tijd voor De Naambordensite.

Dit is een online winkel met een uitzonderlijk groot aanbod van huisnummers en naamplaten. Ze zijn er in alle mogelijke maten en kleuren, uiteenlopende materialen en stijlen. Heb jij een klassieke smaak, of ben je juist toe aan een hip naambordje? Je vindt ze op www. naambordensite .nl. Er zijn goedkope standaardbordjes voor mensen die van basic houden en niet al te veel geld aan een naamplaat willen uitgeven. Voor artistieke, creatieve types die echt willen uitpakken, biedt De Naambordensite de mogelijkheid een eigen bord te ontwerpen. Je bepaalt dan zelf de maat en kleur van het bord, het soort lettertype en de tint ervan, het aantal regels tekst, de uitlijning, het soort bevestigingsmateriaal et cetera.

Naast naambordjes kun je bij De Naambordensite ook terecht voor huisnummers. Om je op ideeën te brengen een paar leuke voorbeelden.

Een blauw kunststof huisnummer van 3 bij 3 cm met het cijfer in de kleur wit. Dit exemplaar kost nog geen 5 euro, wordt gratis verzonden en kan binnen een paar dagen al naast je voordeur hangen. Je bevestigt het met tape of schroefjes.

Een rood emaille look huisnummer met het nummer in wit. De afmetingen van dit hoogglanzend kunststof plaatje zijn 17 bij 12 cm. Dit bordje is oersterk en weerbestendig.

Een aluminium plaatje van 16 bij 8 cm. Het bord is zilverkleurig, het huisnummer wordt erin gegraveerd en vervolgens kun je zelf een kleur lak kiezen. Opties zijn rood, blauw, goud, wit en zwart.

 

Een rond cijferbord in bijvoorbeeld groen of rood met een doorsnede van 7 cm. Voor nog veel meer toffe huisnummers check je de website. Vragen kun je stellen via info @ denaambordensite .nl of je belt met 0251-241364. Veel succes met het uitzoeken van je nieuwe huisnummerbord.

https://www.denaambordensite.nl