Het waasse krieltje
Image default
Bedrijven

Optimale prestaties in een schone omgeving

Werknemers die hun werkzaamheden in een schoon kantoor verrichten zijn een behoorlijk stuk productiever dan collega’s die hetzelfde werk in een niet zo heel schoon kantoor moeten doen. Met andere woorden: hoe schoner kantoor, hoe harder er gewerkt wordt. Behalve het feit dat er harder en beter gewerkt wordt in een schoon kantoor, leveren de medewerkers ook nog eens sneller werk en voelt het personeel zich ook een stuk plezieriger in een schoon kantoor. Ook deze mate van tevredenheid komt de productiviteit nadrukkelijk ten goede. 

Minder ziekteverzuim 

Een schoongemaakt kantoor zorgt bovendien voor aanmerkelijk minder ziekteverzuim., iets dat de leidinggevenden als muziek in de oren zal klinken. Ook blijkt dat medewerkers zich veel beter en langer kunnen concentreren en blijken medewerkers ineens tot veel meer in staat dan van ze verwacht werd. Het al dan niet schoonmaken van een kantoor is dus van essentieel belang voor wie succesvol wil ondernemen. Behalve genoemde zaken blijken medewerkers ook nog eens behoorlijk sneller werk af te leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hun werk . Overigens is het gewoon goed om een kantoor elke dag schoon te maken. Er werken immers veel mensen, er komen ook nog eens veel mensen op bezoek en dus weet je zeker dat het er wemelt van bacteriën. Ook bacteriën van zieke medewerkers verspreiden zich erg snel en voor je het weet heb je de helft van het personeelsbestand ziek. Schoonmaken betekent in elk geval minder bacteriën op kantoor en daarmee wordt de kans op ziek personeel dus ook een stuk minder. 

Sneller, beter creatiever 

Nog iets: het is ook al bewezen dat een schoon kantoor zorgt voor meer creativiteit van medewerkers. Een opgeruimde, schone werkplek zijn omstandigheden waarin optimaal en creatief werk geleverd kan worden en ook dit zorgt weer voor een toename van de productiviteit. Kortom; het schoonmaken van kantoor levert eigenlijk alleen maar voordelen op. Er worden minder mensen ziek, mensen voelen zich dus veel prettiger, leveren bewezen beter werk af en doen dit ook nog eens behoorlijk sneller. Ook wordt creatiever werk geleverd in een heerlijk schoon kantoor. En schone werkplek levert daarnaast ook nog eens meer sociaal contact op. Dit contact kan ook weer bijdragen aan meer productiviteit van de werknemers. 

Schoonmaakbedrijf Amsterdam 

Schoonmaakbedrijf Amsterdam is de ideale partner om het schoonmaken van elk kantoor en elke werkplek. De professionals weten door jarenlange ervaring wat er gevraagd wordt om een schone werkplek voor de medewerkers te garanderen. 

https://schoonpand.nl