Het waasse krieltje
Image default
Gezondheid

Optimaliseer uw professionele keuken dankzij deze voedseletiketten

Verliest u nog altijd kostbare minuten aan het schrijven van voedseletiketten, het verwijderen van papier- of lijmresten of aan het maken van HACCP-gecertificeerde labels? Tijd is kostbaar in een professionele keuken en u wilt dit zo efficiënt mogelijk indelen. Het is zonde dat er tijd verloren gaat aan administratieve werkzaamheden. Daarom bedachten twee professionele chefs een oplossing: wateroplosbare voedseletiketten die u gemakkelijk en snel print vanaf uw mobiele telefoon of de computer.

Ontdek de voordelen van deze innovatieve voedseletiketten

Voedseletiketten schrijven met de hand is niet meer nodig dankzij de slimme producten van dit bedrijf. U gebruikt de mobiele app van deze specialist om uw eigen voedseletiketten in aan te maken en op te slaan. Via wifi of bluetooth verzendt u het etiket naar de speciale printer en voilà: binnen enkele seconden heeft u het perfecte voedseletiket geprint. Iedere medewerker van uw restaurant of horecazaak kan toegang hebben tot de app. Dit zorgt ervoor dat uw keuken gestroomlijnd kan werken. Ontdek zelf de vele voordelen van de voedseletiketten en de andere slimme producten van Cheflabels!

Een efficiënte tijdsindeling in de keuken

Gebruikt u geen mobiele apparaten in de keuken? Het is ook mogelijk om de tijdbesparende etiketten voor voedsel met een codeertang te verwerken of gebruik de services van Cheflabels op uw computer. Het doel van Cheflabels is om professionele keukens een hulpmiddel aan te bieden waardoor zij hun tijd efficiënter kunnen indelen. Deze hulpmiddelen bestaan uit onder andere:

  • (Wateroplosbare) voedseletiketten en HACCP-labels
  • (Wateroplosbare) printeretiketten
  • Printers
  • Codeertang
  • Overige accessoires

Ervaar de voordelen

De producten en de tijdbesparende voedseletiketten van deze specialist zullen een waardevolle toevoeging zijn aan de werkwijze van uw professionele keuken. U hoeft nooit meer te schrobben om de papier- of lijmresten te verwijderen. Met een enkele klik in uw app, print u de handige etiketten uit. Ervaar het zelf! Heeft u vragen aan deze specialist? Raadpleeg de bedrijfswebsite voor meer informatie of voor de contactgegevens.

https://www.cheflabels.nl/