Het waasse krieltje
Image default
Eten en drinken

Puck spreadcheese kopen?

Wist je dat je voor het kopen van puck spreadcheese niet eens het huis uit hoeft te gaan? Boodschappen laat je tegenwoordig gewoon makkelijk thuisbezorgen nadat je op je gemak online boodschappen hebt gedaan.

Hoe werkt het?

Je kunt op de tablet of smartphone de applicatie van de supermarkt downloaden waar je boodschappen wilt doen zoals die van Jumbo bijvoorbeeld. Je kunt ook gewoon op de computer gebruik maken van je browser natuurlijk. Alle producten vind je terug in de applicatie of website afhankelijk voor welke optie je gekozen hebt. Zo vind je puck spreadcheese ook terug met de prijs erbij vermeld en zelf geef je het aantal aan die je wilt hebben. Nadat je klaar bent met boodschappen doen ga je naar afrekenen door op het winkelwagentje de klikker of te drukken. Op de volgende scherm zie je al de boodschappen en het totaalbedrag. Als alles klopt kun je verder gaan en de boodschappen laten bezorgen.

Zelf de datum uitkiezen

Wanneer je op deze manier boodschappen doet en puck spreadcheese thuis laat bezorgen kun je natuurlijk zelf de datum uitkiezen. Je kiest een datum uit en een tijdstip uit voor de bezorging wanneer je thuis bent. Je kunt er natuurlijk ook op rekenen dat alles vers word bezorgd.