Het waasse krieltje
Image default
Eten en drinken

Reformwinkel vlak bij Budel met een ruim aanbod aan glutenvrije producten

Bioveganwinkel.nl is een online en fysieke supermarkt met een zeer groot aanbod aan glutenvrije en veganistische producten. De producten die verkocht worden, zijn allemaal 100% plantaardig en er is een keuze uit meer dan 2.000 veganistische en verse producten. De reformwinkel in Budel is gespecialiseerd in biologische producten. Naast voedingsmiddelen zijn er in het grote assortiment ook heel veel andere producten te vinden. Denk hierbij aan producten, zoals huishoudelijke producten, diverse verzorgingsproducten, verschillende cosmetica en diverse dierenvoeding. Daarnaast kan je hier ook terecht voor verschillende tuinzaden.

De winkel voor verse groenten en fruit

In de reformwinkel nabij Budel en online via de webshop is het ook mogelijk om diverse verse groenten en fruit te bestellen. Echter is het zo dat, vanwege een wisselend aanbod en dagprijzen, de verse groenten en fruit niet in de webwinkel worden opgenomen. Wil je dit toch graag toevoegen aan je bestelling? Dan kan je ze heel eenvoudig telefonisch aan je bestelling toevoegen. Het enige dat je hoeft te doen, is telefonisch contact opnemen met de reformwinkel, doorgeven wat je aan je bestelling wilt toevoegen en vervolgens wordt dit met de rest van de bestelling naar je toe verzonden vanuit de winkel vlak bij Budel.

Geniet van heerlijk, vers gebakken brood op de dinsdag

De reformwinkel in Budel wil graag bijdragen aan een gezonde toekomst voor de aarde en al haar bewoners. Vandaar dat er in het assortiment van deze reformwinkel in Budel alleen maar veganistische producten te vinden zijn. Veganistisch wilt niets anders zeggen dan diervriendelijk, milieuvriendelijk en mensvriendelijk. Op dinsdag komt er bij de reformwinkel in Budel ook vers en biologisch brood binnen. Wanneer je op dinsdag brood bestelt in de webshop wordt het helemaal vers voor je gebakken. De andere dagen van de week is het brood afkomstig uit de diepvries. Plaats heel snel en gemakkelijk je bestelling online, of breng een bezoekje aan Bioveganwinkel.nl in Budel voor alle veganistische producten.