Het waasse krieltje
Image default
Bedrijven

Tuinverlichting modern

Maak je tuin nog mooier door middel van kerstverlichting. Het assortiment voor de verlichting van buiten is erg groot. Denk bijvoorbeeld aan leuke lampjes boven je eettafel, LED kaarsen voor bij het loungeset, verlichting voor in de bomen en nog veel meer soorten verlichting. Het is belangrijk dat je van tevoren goed kijkt of de verlichting bedoeld is waarvoor je het wilt gebruiken. Zo is het handig als het waterbestendig is, voorzien is van een timer en koppelbaar zodat je de verlichting kunt verlengen. Een moderne tuin kan niet meer ontbreken, maar hoe zorg je ervoor dat je moderne tuin in elke situatie goed te zien is? Door middel van verlichting zorg je ervoor dat je altijd bent voorzien van een zichtbare moderne tuin.

Kerstverlichting buiten tuin

Tuinverlichting hoeft niet alleen praktisch te zijn, maar ook zorgt het voor een gezellige sfeer. Door de kleur van bepaalde verlichting zoals warm wit krijg je een sfeervol effect. Als je een wat chiquere uitstraling wilt kun je beter gebruik maken van wat koelere kleuren denk bijvoorbeeld aan ice white (koud wit). De meeste verlichting is voorzien van een timer. Zo kan je precies de tijd instellen wanneer het donker wordt en kom je niet zonder tuinverlichting te zitten. Een van de populairste verlichting om jouw tuin nog gezelliger te maken zijn de berry lights. De berry lights zijn in 3 kleuren te verkrijgen: warm wit, RGB en multicolour. De verlichting bestaat uit 50 LEDS en is te gebruiken voor buiten en binnen. 

Mocht je veel bomen in de tuin hebben is clusterverlichting zeker een aanrader. Clusterverlichting bestaat uit een lang snoer waaraan vele LEDS zitten. Door de vele LEDS krijgt jouw boom een vol effect. De kleur van de verlichting kan je helemaal zelf kiezen. Door het plug en play systeem is de verlichting koppelbaar en kan je maximaal 10 sets op 1 stroomkabel koppelen. Zo kan je de verlichting voor grote en kleine gelegenheden gebruiken.