Het waasse krieltje
Image default
Mode en Kleding

Verschille type bh’s

Verschille type bh’s

Wanneer je een lingeriezaak binnenloopt, dan zul je verbaasd zijn over het enorme aanbod wat er hangt. Vaak is dit nog niet eens alles wat er beschikbaar is, dus je kunt je wel voorstellen hoeveel verschillende keuzes er zijn. Van verschillende vormen en maten, tot een bh met beugel tot bh zonder beugel. Kortom, voldoende keuze! Omdat we ons heel goed kunnen voorstellen, dat jij door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we een aantal verschillende type bh’s voor je op een rijtje gezet. Zo geven we je een idee waarvoor deze bh’s het meest geschikt zijn en kun je voor jezelf een afweging maken of het wel of niet bij je past. 

Sport bh

Misschien wel één van de meest onderschatte bh’s die er zijn. Een sport bh is namelijk ontzettend belangrijk ter ondersteuning van je borsten tijdens het sporten. Want zonder dat we het vaak doorhebben, hebben onze borsten tijdens het sporten het nodige te verduren. Vooral wanneer je actief bezig bent, zal je merken dat wanneer je een normale bh draagt je borsten op een gegeven moment pijn kunnen gaan doen. Het dragen van een sport bh zal dit voorkomen. Een sport bh zorgt er namelijk voor, dat je borsten tegen je lichaam worden gedrukt, waardoor de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Zo kun je kiezen uit verschillende type sport bh’s. De meeste voorkomende soorten is een sport bh met vulling of een sport bh met voorsluiting. Afhankelijk van je eigen voorkeur, kun je bepalen welk type het beste bij je past.

Push up bh

Een bh die vaak wordt geassocieerd met vrouwen die hun borsten groter willen laten lijken, dat is de push up bh. Toch is dit volledig onterecht. Het dragen van een push up bh is namelijk vooral aan te bevelen voor vrouwen met een grotere cupmaat. Doordat de vulling die aanwezig is in de cup de borsten lift, zal dit zorgen voor een betere ondersteuning, iets wat juist bij grotere borsten extra belangrijk is. Daarnaast zorgt deze bh ook voor een diepe decolleté, wat vooral onder een sjieke jurk zorgt voor een extra stijlvolle en teven uitdagende look.

Zwangerschaps bh

Wanneer je zwanger bent, dan gebeurt er natuurlijk van alles met je lichaam. Eén van die dingen is het groeien van je borsten. Naast het feit dat je borsten in omvang toenemen, zullen ze ook een stuk gevoeliger worden. Het dragen van een zwangerschapsbh zal dan uitkomst bieden. Deze groeit namelijk niet alleen met je borsten mee, maar biedt ook extra ondersteuning, waardoor de druk die op je borsten komt te staan wordt tegengegaan.