Het waasse krieltje
Image default
Aanbiedingen

Bokalen of Kelken als tarot dagkaart

Hier lees je alles over de betekenis van Bokalen of Kelken als tarot dagkaart.

Tarot-kaart: 2 van Bokalen (Kelken)

Vandaag is het harte troef. Deze dag staat in het teken van diepe sympathie, grote liefde, een belangrijke verbintenis of verzoening. Zet uw antennes op ontvangst, misschien wordt u opnieuw verliefd. Wanneer u al voorzien bent, hangt er een tweede lente in de lucht. Wacht niet af tot iemand het grote geluk op uw deurmat legt, maar draag uw steentje bij zodat vrouwe fortuna u wat geven kan en Amors peilen niet in het niets schieten.

Tarot-kaart: 3 van Bokalen (Kelken)

Verheugd u zich op de dag van vandaag. U zult rijkelijk worden beloond. Geniet u van de mooie dingen van het leven, neem het ervan en toon uw dankbaarheid voor de genoegens die uw fortuna u tot nu toe heeft gebracht. Het zou mooi zijn als u uw vreugde met anderen zou kunnen delen. Nodig vrienden uit, maak plezier met uw familie, of verwent u uw geliefden. Zoveel reden om iets te vieren heeft men immers niet iedere dag.

Tarot-kaart: 4 van Bokalen (Kelken)

Let u vandaag goed op uw stemming. Het kan zijn dat iets uw humeur verpest en u pikeert, irriteert of u boos maakt. Zelfs wanneer u een goede reden heeft ontstemd te zijn, moet u op hoede zijn, oogkleppen op te zetten en u alleen op dat te fixeren dat u ongenoegen doet. Het kan anders gebeuren dat u daardoor een goede kans die voor het grijpen ligt, over het hoofd ziet.

Tarot-kaart: 5 van Bokalen (Kelken)

Vandaag moet u met een teleurstelling rekening houden. Iets waarop u zich verheugd had of wat u als vanzelfsprekend gehoopt had, zal niet aan uw verwachtingen voldoen. Als het om een kleinigheid gaat , zie er dan de humor van in. Als het echter om iets waardervoller gaat, blijft u dan kalm zonder u teleurstelling te verbergen. Hoe bewuster en eerlijker u met uw valse hoop om gaat des te eerder krijgt u weer aarde onder uw voeten.

Tarot-kaart: 6 van Bokalen (Kelken)

Vandaag is de dag van herinneringen. Kijk hoe u ervoor staat, wanneer u zich voor ogen houd welke doelen u eenmaal had en waarheen de weg u sindsdien geleid heeft. Misschien moedigt deze terugblik u aan om meer te verwezelijken van wat u destijds wilde. Het kan echter ook goed zijn dat u vandaag hulp uit het verleden krijgt. Wanneer u iemand tegenkomt die u al langere tijd niet meer gezien heeft. Of u vind iets terug dat u al een tijdje kwijt was of verloren had.

Tarot-kaart: 7 van Bokalen (Kelken)

Blijf helder, anders loopt u het gevaar achter zeepbellen aan te rennen, te worden bedrogen of uzelf iets wijs te maken. Laat u zich vandaag niet door aantrekkelijke aanbiedingen verleiden, het kan anders tot vervelende gevolgen leiden. Bent u daarom ook erg voorzichtig met alcohol of andere middelen. Tussen de wensen en dromen die u vandaag heeft kan natuurlijk een waardevol idee zitten, maar of het dat waard is deze te verwezelijken. Beslist u liever een andere dag hierover

Tarot-kaart: 8 van Bokalen (Kelken)

Vandaag moet u leuk of niet van iets afstand doen, dat u tot nu toe erg vertrouwd was of misschien wel vanzelfsprekend verscheen. Niet dat u verdreven wordt, maar het kost veeleer tijd om op te stappen en naar nieuwe wegen te zoeken. Ook als het u zwaar valt, laat u niet van de wijs brengen en ga uw eigen weg. U zult al gauw merken waarom en waarvoor het goed was om het oude te verlaten.

Tarot-kaart: 9 van Bokalen (Kelken)

Maakt u er vandaag een mooie dag van. U heeft het verdiend. Alles loopt goed en ontwikkelt zich geheel naar uw zin, zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. Luiert u lekker of laat u verwennen. U kunt uw welbehagen nog verhogen door anderen er ook van te laten meegenieten. Geniet van deze dag met uw familie, of nodig vrienden uit om er samen een leuke dag van te maken.

Tarot-kaart: 10 van Bokalen (Kelken)

Vandaag heeft een een goede reden voor een feestje. Of U brengt iets met succes tot een einde of samen samen met sympathieken mensen beleefd u een mooie dag. Misschien hangt er wel een nieuwe liefde in de lucht of u sluit een nieuwe vriendschap. Kijkt u eens heel precies waarheen deze dag u brengt. U kunt, zonder het te weten, de plaats vinden of bij de plek langsgaan dat voor een langere periode uw thuis zult zijn.

Tarotkaart: Schildknaap van Bokalen (Kelken)

Vandaag krijgt u water op uw molen. Of u krijgt emotionele ondersteuning, die u goed doet, of het bied u een goede gelegenheid, waar u misschien wel helemaal niet op gerekend had. Sta open voor deze impulsen en laat u aangenaam verrassen, als iemand u een compliment geeft, u de liefde verklaart of in een andere aangelegenheid een eerlijk compromis of vredes voorstel doet.

Tarot-kaart: Ridder van Bokalen (Kelken)

Deze dag geeft uw ziel vleugels. Uw hoofd en uw hart harmonieren heel goed met elkaar, u zult daardoor een emotionele impuls beleven die u in de zevende hemel brengt. Maak van de gelegenheid gebruik om orde op zaken te stellen, waarbij u zowel u fantasie als ook uw verstand moet gebruiken. Vooral als er door miscommunicatie wat in het water gevallen is, dan is vandaag de dag om het op te lossen.

Tarot-kaart: Koningin van Bokalen (Kelken)

Uw emotionele openheid maakt u vandaag bijzonder gevoelig voor behoeftes van uw omgeving, maar tergelijkertijd ook erg kwetsbaar tegenover mogelijke verharding. Toch moet u met vertrouwen op anderen afstappen, omdat uw goede intuitie u voor moeilijkheden behoeden zal. Let u zeer goed op uw ingevingen en dromen. Het is ook mogelijk dat er vandaag een sympathieke vrouw in uw leven komt en de geheimen en raadsels van het leven wat dichterbij brengt.

Tarot-kaart: Koning van Kelken (Kelken)

Vandaag moet u naar uw gevoel luisteren en deze bewust tot uitdrukking brengen. Laat zien wat er in u om gaat, maar laat ook zien hoe graag u de mensen mag, wat u problemen geeft, of wat u aan het hart gaat. Daar waar u een helder beel voor ogen heeft, zal u meer dan eens beleven, hoe sterk u gevoel en u levendige fantasie u op de weg zult helpen. Het kan echter ook zijn dat een meelevende, symphtieke man u leven binnen treedt of een belangrijke rol voor u speelt. U zult zijn nabijheid als zeer verrijkend en prettig ervaren.

Tarot-kaart: Aas van Bokalen (Kelken)

Vandaag kan een grote wens in vervulling gaan. Benut deze kans om iets te wagen of de wereld die geluk en tevredenheid heet binnen te gaan. Vooral in zaken die u aan het hart gaan krijgt u goede kansen. Als u onbevangen op andere mensen afstapt en u door uw innerlijke stem laat leiden, kunt u daadwerkelijk het grote geluk in de armen sluiten. Misschien vindt u innerlijke vrede, ook kunt u een oud probleem overwinnen of eindelijk de strijdbijl begraven.

Je kunt ook online je tarot dagkaart trekken of meer lezen over je sterrenbeeld.