Het waasse krieltje
Image default
Financieel

Online hypotheekadvies

Online hypotheekadvies

Wij willen jou graag helpen met het vinden van de juiste hypotheek en daar een goed advies om heen bouwen. Om jou daar goed bij te helpen hebben wij veel informatie nodig om jouw financiële situatie in kaart te brengen, zo willen wij graag weten wat jouw wensen en doelen zijn, maar ook hoeveel risico je kan en wil nemen. Om ervoor te zorgen dat wij een duidelijk beeld krijgen, zullen wij diverse gespreken met elkaar hebben. Dit kan bij ons op kantoor of wij kunnen jou thuis bezoeken. Soms is het niet mogelijk voor jou als klant om op kantoor langs te komen of een adviseur thuis te ontvangen door bijvoorbeeld gezondheidsklachten of het coronavirus. Maar wat als jouw droomhuis te koop komt te staan? Kan er zonder afspraak geen hypotheek worden afgesloten? Kan ik mijn hypotheek oversluiten nu de rente zo laag is? Veel mensen hebben deze vragen en het antwoord hierop is erg simpel. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij kunnen online advies geven en hoeven daarbij geen fysiek contact te hebben.

Online hypotheekadvies wat houd dat precies in?

Online advies geven is eigenlijk hetzelfde als wanneer je op kantoor komt of wanneer de adviseur bij jou langs komt, hierbij is er één verschil en dat is het fysieke contact, want die is er niet. Het adviesgesprek wordt digitaal uitgevoerd, dit houdt in dat je via jouw laptop, tablet, pc of smartphone contact hebt met jouw adviseur. Wanneer jij voor online advies kiest, krijgt voorafgaand het gesprek een linkje van jouw adviseur, dit linkje stuurtje naar een online omgeving waarin het gesprek plaats vind. De adviseur deelt zijn computerscherm met jou, zo kan je precies zien waar de adviseur mee bezig is.

Voor dit gesprek heb je geen speciaal programma nodig op jouw laptop of pc. Voor de smartphone of tablet zal er wel een gratis app gedownload moeten worden. En voor de rest is alleen internet een vereiste. Ook kun je er zelf voor kiezen om wel of niet gezien te worden door de adviseur, wanneer je het wel prettig vindt om gezien te worden is er een webcam voor nodig.

Hoe worden de documenten verwerkt?

Wanneer je het een prettig gesprek vond en door wilt gaan met de hypotheek, zal de geldverstrekker een hele boel documenten opvragen. Deze documenten worden door de geldverstrekker uitvoerig gecontroleerd. Deze documenten kun je zelf in jouw eigen omgeving downloaden en uploaden, op deze manier is het makkelijk en veilig!

Het tekenen van de documenten gebeurd in de meeste gevallen ook op afstand. Dit wordt vaak gedaan doormiddel van een digitale handtekening of via een akkoordverklaring per e-mail.

 

Wat zijn de voordelen van online advies:

Het eerste gesprek is kosteloos, jij betaalt dus helemaal niks!

  • Je kunt zelf afspraken inplannen via de site of via de telefoon;
  • Wanneer je niet kunt, kan je altijd een nieuwe afspraak inplannen;
  • Je hoeft niet de deur uit, lekker vanuit huis;
  • Ook is het mogelijk om afspraken in te plannen in de avond of in het weekend, waardoor je geen vrij hoeft te nemen;
  • De afspraak is en blijft persoonlijk, ook online!

Waarvoor kun je allemaal bij ons terecht:

  • Voor het oversluiten van de huidige hypotheek;
  • Voor het kopen financieren van jouw eerste woning;
  • Wil je een andere woning kopen maar weet je niet hoeveel je kan lenen en wat de gevolgen daarvan zijn;
  • Jouw huidige rentevast periode loopt af en je wil controleren of dit een goed voorstel is;
  • Je ligt helaas in een scheiding en wil de huidige woning op jouw eigen naam.

Contact

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak.

 

https://www.harmsbakx.nl/