Het waasse krieltje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een breed aanbod aan draadstangen, bouten en moeren

Kobout is een familiebedrijf dat startte in 1979 als leverancier van houtverbinders, schroefsystemen en bevestigingsmaterialen. Inmiddels is het een van de grootste totaalleveranciers in deze branche binnen Nederland en beschikken ze over meer dan veertig jaar ervaring in de industrie, bouw en handel. Het bedrijf staat bekend om haar klantgerichte service, materialen van hoge kwaliteit, gekwalificeerd personeel en scherpe prijzen en is daarom een prima partner om uw materialen bij aan te schaffen. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld draadstangen, bouten en moeren en wilt u kiezen uit een ruim assortiment? Dan moet u het aanbod van Kobout eens bekijken!

Maak gebruik van de specialistische kennis van dit bedrijf

Kobout heeft een magazijn van meer dan 13.000 m2 in Hendrik-Ido-Ambacht waar meer dan honderd medewerkers voor u klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Hier staan meer dan 25.000 producten opgeslagen. U heeft daarom de keuze uit een ruim assortiment aan bouten, moeren en draadstangen, zodat u altijd een passend materiaal vindt. U maakt bij Kobout ook gebruik van allerlei diensten. Zo kunt u de draadstangen laten assembleren of uw materiaal op maat laten zagen. Voor het verpakken van uw bestelling schakelt u daarnaast de inpakservice in, zodat uw materiaal goed beschermd is tegen schade tijdens het vervoer. Ook maakt u gebruik van de snelle en uitgebreide bezorgservice, zodat uw materiaal op uw gewenste locatie aankomt. Wilt u de service van deze experts zelf ervaren? Plan dan snel uw winkelbezoek!

Neem contact op met de specialisten van deze totaalleverancier

Wilt u draadstangen, bouten en moeren uit een ruim assortiment bij deze specialist bestellen? Of wilt u meer weten over de dienstverlening van de specialisten? Bezoek dan de webshop of kom langs in het magazijn, waar u terecht kunt bij de afhaalbalie. Voor passend advies kunt u tevens contact opnemen met deze totaalleverancier. Laat u verrassen door de mogelijkheden en klantgerichte service van dit bedrijf!