Het waasse krieltje
Image default
Bedrijven

Kan u uw huis verkopen terwijl er nog een huurder in zit?

Huis verkopen met huurder erin

Wilt u uw huis verkopen maar zitten er nog huurders in de woning? In deze situatie kunt u uw woning zonder problemen verkopen. Er is namelijk een wet samengesteld: Koop breekt geen huur. Dit verbiedt het eenzijdig opzeggen van de huurovereenkomst. Dit komt doordat huurders vna een woning vaak recht hebben op huurbescherming. De woning mag alleen verkocht worden wanneer het verhuurt is op basis van de Leegstandswet of wanneer de woning tijdelijk verhuurd wordt. Aan Sons Real Estate kunt u uw woning verkopen met huurder erin. Door uw woning aan te melden via de site van Sons Real Estate, kunt u gratiseen vrijblijven bod ontvangen.

 

Wat te doen met huurders bij verkoop huis

Wanneer u uw huis wilt verkopen kunt u het lopende huurcontract niet zomaar beëindigen. Dit komt doordat er sprake is van de wetregeling ‘Huur breekt geen koop’. Het is niet mogelijk om uw huurder er zomaar uit te zetten bij verkoop door de huurder recht heeft op huurbescherming. Zelfs wanneer in het contract opgenomen is dat de huurder akkoord gaat met beëindiging van de huur als de verhuurder de woning verkoopt. Op deze manier dient de verkoper van de woning de bestaande huurovereenkomst over te dragen aan de nieuwe koper.

 

Verkopen aan Sons Real Estate

Sons Real Estate verkoopt uw pand met huurders net zo makkelijk als een huis zonder huurders. Wij verspreiden de woning die u bij ons aanbiedt onder ons beleggersnetwerk, waardoor we snel kunnen schakelen bij de verkoop van uw huis.

Voordelen die wij u bieden:

  • Geen makelaarskosten
  • gehele verkooptraject wordt u ontzorgd
  • Indien gewenst binnen 1 week bij de notaris
  • Beste bod op uw huis met huurder
  • huurcontracten worden overgenomen door nieuwe eigenaar
  • grootse ladenlijk netwerk van beleggers

 

 

http://sonsrealestate.nl/huurder-uitzetten-bij-verkoop-huis/