Het waasse krieltje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een emmer van 20 liter met tekst

Als u een emmer met in een inhoud van 20 liter wilt laten bedrukken met een tekst of uw bedrijfslogo, is dat zeker een goed idee. Het is uitstekend promotiemateriaal voor uw bedrijf, omdat emmers, net als pennen door iedereen wel gebruikt worden. Bovendien is het ook nog eens een uitzonderlijk relatiegeschenk om te geven, omdat er meestal standaard producten met logo’s worden overgedragen aan andere bedrijven. Met een bijzonder cadeau blijft uw bedrijf sneller bij iemand hangen en komt het ook nog eens over dat u enorm creatief bent!

Waarom zou u een emmer van 20 liter laten bedrukken?

Het bedrukken van een emmer met tekst en vullen met promotieartikelen is een fantastisch relatiegeschenk of beurscadeau, maar is natuurlijk ook leuk om te geven aan uw medewerkers. U maakt optimaal reclame met uw bedrijf doordat uw slogan of logo op de emmer staat en de mogelijkheden om de emmer te vullen zijn eindeloos. Vooral bij een emmer van 20 liter van Emmer-Shop! Deze inhoud is namelijk zo groot dat u er talloze kleine promotieartikelen in kunt doen, of hem gebruikt om daadwerkelijk water in te doen. U ontvangt gegarandeerd een emmer van uitstekende kwaliteit en u heeft een breed scala aan keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld de kleur, welk lettertype, welke grootte emmer, welk materiaal en nog veel meer! U merkt zeker dat u nergens anders emmers ziet met dezelfde opdruk en dat uw gepersonaliseerde emmers dus volledig uniek zijn!

Vraag een drukvoorbeeld en offerte aan

Wilt u een emmer van 20 liter of met een andere inhoud, zoals 10 liter, laten bedrukken? Dan staat Emmer-Shop graag voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte bij hen aan, dan ontvangt u deze al binnen 24 uur. Ook krijgt u een drukvoorbeeld, zodat u precies weet wat u geleverd krijgt en of u tevreden bent met wat u besteld heeft bij de Emmer-Shop.