Het waasse krieltje
Image default
Zorg

Overstappen zorgverzekering volgend jaar

Voldoet uw huidige zorgverzekering nog aan uw wensen en zorgbehoeften? Als dit het geval is, hoeft u geen actie te ondernemen. Twijfelt u, dan kan het goed zijn om uw zorgverzekering even kritisch te bekijken. Overstappen van zorgverzekering kan nog tot het einde van het jaar. Misschien is het voldoende om te kiezen voor een andere aanvullende verzekering. Maar het kan ook zo zijn dat uw huidige verzekeraar niet meer de juiste verzekering biedt. Dan kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar, die wel biedt wat u zoekt.

Zorgverzekeraar Salland

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel, dan kunt u kiezen voor regionale ziektekostenverzekeraar Salland. Kiezen voor een regionale zorgverzekeraar heeft een aantal voordelen. Zo kunt u bij Salland rekenen op een persoonlijke benadering. Dit is mogelijk omdat we kleinschalig zijn en dicht bij onze verzekerden staan. Daarbij bestaat Salland Zorgverzekeringen al ruim 150 jaar en hebben we behoorlijk wat ervaring als het aankomt op zorgverzekeringen. Salland staat voor goede zorg voor iedereen. We doen er dan ook alles aan om een eerlijke zorgpremie te hanteren, jaar in jaar uit.

Ruime keuze aanvullende verzekeringen

Bij Salland heeft u de mogelijkheid om naast uw basisverzekering een aanvullende verzekering af te sluiten. Hierin bieden we met vier verschillende aanvullende verzekeringen een ruime keuze. Als u net iets meer extra zorg wilt kunnen ontvangen dan vergoed wordt vanuit de basisverzekering, dan kiest u voor de laagste aanvullende verzekering. Wilt u een uitgebreid pakket, dan is de meest uitgebreide een goede keuze. Ook voor een losse tandartsverzekering zit u goed bij Salland. We bieden drie verschillende, met elk een specifieke vergoeding per kalenderjaar. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een passende verzekering? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

https://www.salland.nl/