Het waasse krieltje
Image default
Management

UCF sports management

 

Combineer theorie en praktijk om te slagen in de sportindustrie

Het DeVos Sport Business Management Program is een van de best beoordeelde programma’s van het land. Het is ook een van de enige programma’s die de nadruk leggen op diversiteit, morele, ethische en sociale kwesties in de sport. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van professionals die kritische sport business management kennis en vaardigheden, een engagement om sport te gebruiken om het leven in de samenleving te verbeteren, goed ontwikkelde leiderschapscapaciteiten, en compromisloze ethische normen hebben.

 

Door middel van een integratieve “levende klas”, zult u een uitgebreide academische schema dat uw cohort van studenten bij elkaar houdt gedurende de twee jaar durende cursuswerk. Curriculum omvat UCF College of Business Administration kern klassen, unieke sport business klassen en andere gespecialiseerde klassen die de sociale impact van sport te benadrukken. U krijgt de kans om te werken aan real-world projecten en programma’s samen met uw collega’s, terwijl het opbouwen van een netwerk van contacten. Deze ervaring geeft je een breed scala aan zakelijke vaardigheden die je helpen een voorsprong te nemen op de concurrentie.

 

Veel afgestudeerden in de sportbusiness gaan aan de slag in leidinggevende functies in topsectoren, waaronder intercollegiale en professionele sport, evenementen- en faciliteitenbeheer, bedrijfs- en internationale sport en marketing.

 

LEIDERSCHAP IN DE SPORT

Theorie, onderzoek en praktijk van leiderschap in sportorganisaties. Speciale aandacht wordt besteed aan hedendaagse leiderschapskwesties met leiders uit de sportindustrie die veel van de discussies leiden. Onderzoek naar de verschillende rollen die leiders kunnen spelen in sportorganisaties ten dienste van de gemeenschap, met inbegrip van zowel traditionele als creatieve filantropie en case studies van modelprogramma’s voor gemeenschapsdienst van sportteams, liga’s en universitaire atletiekafdelingen. Lab vereist.

 

MORELE EN ETHISCHE VRAAGSTUKKEN IN DE SPORT

Een breed inzicht in de morele en ethische vraagstukken in de sport, met speciale aandacht voor de verantwoordelijkheid van bestuursorganen en besluitvormers in de sport, waaronder faculteiten, coaches, atletiekdirecteuren, voorzitters, commissarissen van bonden, de NCAA en de media. Er wordt ook aandacht besteed aan gelijke kansen voor vrouwen en gekleurde studenten, academisch misbruik van studentenatleten op middelbare scholen en universiteiten, illegale werving van studentenatleten, gebruik van prestatieverhogende middelen, agenten.

 

BUSINESS VAN SPORTMEDIA

Geschiedenis van hoe de media zich hebben ontwikkeld van radio, netwerktelevisie en tijdschriften tot de multidimensionale wereld van regionale en nationale kabel, internet, de netwerken, de enorme rechtenvergoedingen en andere nieuwe elementen. De manier waarop sportmedia zo’n groot deel van de inkomsten voor sport als amusementsindustrie verschaffen, heeft van sportmedia het anker voor de sportindustrie gemaakt.

 

SPORTBEDRIJFSMANAGEMENTVAARDIGHEDEN DIE JE ZULT LEREN

Begrijp de relatie tussen sport en maatschappelijke vraagstukken, de business van sport zowel nationaal als internationaal, en hoe het rechtssysteem van invloed is op sport business

De sterke punten en de complexiteit van een divers personeelsbestand en het belang van multiculturele marketing als een actueel onderdeel van de algemene bedrijfsstrategie omarmen

Geïntegreerde bedrijfs- en marketingplannen ontwikkelen en uitvoeren

Onderzoek ontwerpen en uitvoeren dat nodig is om succesvolle management- en bedrijfsbeslissingen te nemen

Bereid je voor op het leiden van organisaties om een maatschappelijk verantwoorde onderneming in de gemeenschap te zijn

 

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Algemeen Directeur

Atletiek Directeur

Sport promotie

Sport Marketing Manager

Sport Agent

Honkbal Scout

Voetbal Coach

Evenement Management

 

TOELATINGSEISEN

De sport business management masteropleiding aan de UCF aanvaardt het hele jaar door aanvragen. Toelating wordt echter alleen in de herfst verleend voor dit gespecialiseerde programma. Dit programma bestaat uit een cohort van ongeveer 25 studenten die het programma in vijf opeenvolgende semesters voltooien.

 

Het DeVos Sport Business Management Program laat studenten toe op basis van hun totaalpakket van academisch succes, professionele en gemeenschapsdienstervaring, inzet voor teamwerk, en andere factoren die de toelatingscommissie laten zien of de kandidaat goed past in het DeVos Program.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/