Het waasse krieltje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw partner voor een oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties

Heeft u al eens nagedacht of uw bedrijfsdata wel veilig zijn? Natuurlijk zorgt u voor een goede firewall en een virusscanner. Maar daarmee bent u er niet. Criminelen worden steeds slimmer en het is dus zaak om ze een stap voor te blijven. U kunt voor een oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties een beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf. Zij kunnen uw data veilig opslaan in de cloud. Op die manier heeft u altijd een recente back-up waarop u kunt terugvallen bij een calamiteit.

Zorg dat uw klantgegevens veilig zijn

Uw klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat hun privégegevens bij uw bedrijf veilig zijn. Maak daarom gebruik van de beste oplossing voor bedrijfskritische applicaties. Deze kunt u laten opslaan bij een datacenter dat zorgt voor optimale beveiliging. Het opslaan van data gebeurt automatisch, in de meeste gevallen is het het handigst om in de nacht een back-up te laten maken. U kunt hierover afspraken maken met het bedrijf waar u uw data laat opslaan. Zij laten u weten of de back-up gelukt is en of u daar dus op kunt terugvallen. Ook als er een storing optreedt wordt dit gemeld en wordt er uiteraard alles aan gedaan om dit een volgende keer te voorkomen.

Zorg dat uw data altijd veilig is

Geef criminelen geen kans en zorg ervoor dat uw data veilig worden opgeslagen. Kies voor een oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties die optimale bescherming biedt. Het systeem van FT Systems slaat niet alleen uw data op, maar controleert ook of er ongebruikelijk verkeer plaatsvindt. Wordt er ingelogd buiten werktijd of probeert iemand in te loggen maar wordt een wachtwoord meerdere keren fout ingevoerd? U wordt hiervan direct op de hoogte gesteld. Als u de inlogpoging niet kunt verklaren dan wordt de beveiliging opgevoerd en worden er maatregelen genomen om diefstal of gijzeling van uw data te voorkomen.