Het waasse krieltje
Image default
Aanbiedingen

Zo kleed jij jouw kind trendy aan deze winter

Niet alleen jijzelf wilt er als ouder leuk uitzien, jij gunt jouw kind ook leuke kleding. En soms horen daar ook de nieuwste trends bij. Het klinkt misschien gek maar ook in de wereld van kinderkleding spelen er bepaalde trends. In dit artikel zul je lezen welke trends er zijn.

Streepjes, stippen, luipaard print, het kan zo gek niet

Om te beginnen zijn er veel verschillende meningen over kinderkleding en of het nou wel nodig is om jouw kind helemaal met de trend mee te kleden. Het belangrijkste van kinderkleding is dat het kind lekker kan spelen, klimmen en klauteren. Ook moet het kind het warm genoeg hebben in de winter en niet oververhit raken in de zomer. Jij als ouder hebt tot een bepaalde leeftijd toch echt wel alles te zeggen over de kleding van het kind. In winkels en online is er veel leuke kinderkleding te koop. Zo zie je steeds vaker merken zoals Quapi kinderkleding te koop.

Dit is een zeer hip merk met leuke truien met prints. Printjes zijn erg leuk om een kind aan te trekken, doe er een simpele broek bij aan en een paar toffe schoenen en je kindje ziet er super stijlvol uit.

Jurkjes of rokjes in de winter

Jurkjes of rokjes draag je meestal in de zomer met blote benen. Maar het is ook erg leuk om die wat stoerder te maken met een panty en boots eronder zodat jouw kindje toch een jurkje aan kan van bijvoorbeeld de z8 jurkje sale. Zo kun je in de winter toch voor jurkjes en rokjes shoppen en deze aantrekken. Koop dikke leggings voor eronder, want je wilt niet dat je kindje alsnog kou vat. Een jurkje in de winter kan erg stoer staan als je er leuke stoere laarsjes onder doet. Kies hierbij het liefst voor leren laarsjes, deze zullen het warmste zijn om buiten te spelen en kunnen vaak beter tegen een stootje dan rubberlaarsjes of dergelijke.

Zorg in de winter voor goede laagjes, dus zorg dat jouw kindje bij dat jurkje of rokje een hemd aan heeft met een shirt erover en een trui om het at te maken. Het is wel de bedoeling dat je kind lekker buiten kan blijven spelen.

Kleur bekennen en mixen

Jouw kindje heeft vast wel verschillende kleuren in de kast hangen. deze kun je ook erg leuk combineren. Zoals eerder genoemd is het belangrijk dat je in de winter met laagjes werkt. Hiermee kun je dus ook makkelijk spelen met kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een roze legging met een zwart rokje en een gele trui erop. Zo kun je kleuren mixen en staat het toch leuk door de neutrale zwarte kleur. Ook zijn printjes goed te mixen als ze verschillend e kleuren hebben.

Het kan zijn dat je een bepaalde print hebt die je op de trui hebt en op de muts mara met schillende kleuren. Jouw kindje mag ook in de winter er vrolijk uitzien dus kun je deze makkelijk combineren. Merken zoals Name it kids hebben ook vaak setjes van een rokje met een legging en een kleur shirt. Deze kun je als set aantrekken of juist combineren met andere sets en kleuren.